2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی زرنگه همچین سیاستی به خرج میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 55 پست

خوب افرین 🙂

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه بودم تا زنگ میزد فرار میکردم سرویس انقدر طولش میدادم تا قطع کنه 😂

منم به فکرم میرسه ولی خیلی ضایع هست اینحور فکر میکنه من از مامانش خوشم نمیاد شوهرم خیلی تیزه

حالا یه احوال پرسی که این حرفا رو نداره

آره خب حس کردم اسی خوشش نمیاد 😁

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
بیشتر ببینید
چ حوصله ای اخه چ حرفی میشه با مادرشوهر زد

من هر روز حرف میزنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

اگ اون طرف هم سیاست داره واقعا عالیه

اگ نه تو ازش یادبگیر وخوب رابطه که خوبه زنگ بزن چه عیبی داره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
به هم چی میگین؟آدم میمونه چی بگه همش میشه تعارف و احوالپرسی و....

دقیقا فقط احوال پرسی و اب و هوا همین نه من لطلاعات خاصی میدم از خودمون نه ایشون از خودشون

حالا من خوشم نمیاد به زور با یکی حرف بزنم اگه دلم بخواد و تنگ بشه خودم بلدم زنگ بزنم

دقیقاا.

شوهر من برای عمه و خالش این مدلیه. قبلش میگم تلفن رو ندی به من هااا. میگه باشه. وسط صحبت میگه سانیا کنارمه😐😐😐😐😐😐😐😐کثاااااافت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چی میگید

همه چیز کجا بودی چی کار میکردی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید