2777
2789
عنوان

این دلیل باعث میشه کسی طرفت نیاد

64 بازدید | 8 پست

بنظرتون پوست ناحیه فک لک داشته باشه کسی طرفت نمیاد یا مثلا دوست پسر داشته باشی بدش نمیاد؟من پوستم گندمی واقعا خوشرنگ براقم هس ولی ناحیه فک زیرچونم کلا لکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه مثلا ته دلش بدش نمیاد ؟دوسم داشته باشه ولی خب به خاطر اون بدش نمیاد؟

من به چشم دیدم که آقایی قبل از اینکه ازدواج کنه هی میگفت من زن زیبا میخوام و بدون نقص، حالا این آقا با خانمی در نهایت ازدواج کرد که بالای لب این خانم رد بخیه یه زخم قدیمی مونده بود، و این آقا به حدی خانمش رو دوست داره که میگه این جای زخمتم قشنگه!

تازه هم ازدواج نکردن که بگم اوایل ازدواجشونه این حرفا رو میزنن، نزدیک ۲۰ ساله

خیلی داغونه ناحیه فکم زیرچونه کاملا لک

همه ی ما یه نقص هایی داریم، الان خود منو ببینی پر نقصم ولی من خودم رو هر جوری که هستم دوست دارم، و پیش اومده که بقیه، گاهی با قدم، یا چیزای دیگه شوخی کنن ولی اهمیت ندادم و جوری با اعتماد به نفس و با عزت نفس  رفتار کردم که دیگه کسی به خودش این اجازه رو نده که بخواد مسخره کنه.

چون واقعاً چیزی که اهمیت داره ، انسانیت و شخصیت طرفه، نه قیافه و هیکل و این جور چیزا!

همه ی ما یه نقص هایی داریم، الان خود منو ببینی پر نقصم ولی من خودم رو هر جوری که هستم دوست دارم، و پ ...

من خیلی به قیافه اهمیت میدم میخام بی نقص باشم نمیتونم ترک کنم متاسفانه