2777
2789

بخدااا همینه من اینقدر بچه دوس دارم که نگووو یجورایی حس میکنم واسه بچه دلم میخواد ازدواج کنم 

بیشتر دوستام هم همینن کاش دخترا بدون وجود مردا بچه دار میشدن و ازدواج نمیکردن 😅😅😅

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

نه من خود شوهرو میخوام😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂فعلا یه شوهر خوشگل و پولدار مهم تره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
نه من خود شوهرو میخوام😂

من بچه رو میخوام فقط 😅😅😅ینی اگه خدای نکرده اگه یه روز یه بچه می‌داشتم و شوهرم نبود تا ابد مجرد میموندم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

ولی اگه پول بود الان دیگه میشه با لقاح مصنوعی

میشه که ولی خب باید یه شوهری هم باشه 😅😅😅

خوش به حالتون

ولی خبر از سختی هایش ندارین که

بی خوابی هاش ،مریضی هاش،تب هاش و شب بیدغری هوایی که داره ،بعدش غذا جدا باید واسش درست کنی از تفریحات و خوابت بزنی 

من که بچه بودم دوس نداشتم