2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به خاطر چاقی، چربی خون بالا رفتم. کلی قطره چکون که توش آب بود بهم داد، شبی 30قطره باید میخوردم، همراه با دستور غذایی فقط سبزیجات و میوه جات. ولی تأثیری ندیدم و به خاطر نخوردن گوشت و مرغ بعد از یک ماه به شدت عصبی و پرخاشگر شده بودم. 

آندومتریوز

ای بابا .امیدوارم بهبودی برات حاصل بشه.

منم والا بعد کرونا اصلا ی جای بدنم نیست که مشکل نداشته باشم.ی سری علائم داشتم همش این دکتر اون دکتر.حتی تا شهرهای دیگه هم رفتم ولی اثر نداشت.الانم ۵ ماهه علاوه بر اون سندروم روده تحریک پذیر گرفتم برای اینم خیلی دکتر رفتم و خیلی کارا کردم نتیجه نداد 

خسته شدم گفتم برم حداقل با این طب درمان بشم 

ای بابا .امیدوارم بهبودی برات حاصل بشه.منم والا بعد کرونا اصلا ی جای بدنم نیست که مشکل نداشته باشم.ی ...

مرسی ازت

میتونی امتحان کنی ولی من خودم دیگه سمتش نمیرم 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من رفتم برای سندروم پیش از قاعدگی نسبتا خوب بود ولی طولانی بود من یه مشکل دیگه هم داشتم اون خیلی تغییر نکرد ولی برای قبل پریودی خوب بود قرص های خیلی خیلی ریزی میداد دو روز یکبار باید میذاشتم زیر زبونم چون طولانی بود حوصله ام سر رفت دیگه نرفتم

مامانم برای میگرن چندسال قبل رفت خوب بود اونم طولانی بود دوره درمان ولی الان باز بعد از 6 سال دوباره برگشته 

ای بابا .امیدوارم بهبودی برات حاصل بشه.منم والا بعد کرونا اصلا ی جای بدنم نیست که مشکل نداشته باشم.ی ...

شما احتمالا اعصاب بدنت بهم ریخته .من هم یه مدتی همه جابهم ریخته بود رفتم دکتر میگفتم بخدا اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه دکتر میگفت تو اعصاب بدنت بهم ریخته .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹