2777
2789

من ۷سال اول مدرسه غیرانتفاعی بودم ۵سال بعدی دولتی

واقعا دولتی بهتر بود ،طبق لیاقت نمره می دادن

ولی غیرانتفاعی الکی همش۲۰میدادن بهم و واقعا سطح درسی معلم ها پایین تو بود و بچه ها بی ادب بودن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من تا الآن، همه‌ی دانش‌آموزانم باهام Ok بودن

چه پایه و درسی تدریس دارین عزیزم 

میخوام برم غ انتفاعی درس بدم خودن رسمی هستم به نظرتون قبول میکنن ؟ علومی ریاضی چیزی در حد راهنمایی

خودم رشتم مرتبط نیس هنره

من مقطع ابتدایی، پایه چهارم پسرونهنمیدونم اداره موافقت میکنه یا نه که غیر انتفاعی برید

چرا؟ ممکنه اداره اوکی نباشه؟ ی ساعات غیرموظفی برم جدا از اون دولتی که میرم

من خودم غیر دولتی بودم

خواهرمم غیر دولتیه

بستگی به معلم داره

ینی معلم با من لج میکرد جیگرشو خون میکردم . چون واقعا اذیت میشدم 

یارو میومد میگفت کلاس من حرمت داره بعد به من بی احترامی میکرد سر درس!! بعدم که اعتراض میکردم میگفت از شما که مثلا پولدارید انتظار نداشتم بی ادب باشی

خلاصه حقشو گذاشتم کف دستش کاری کردم هیچ جا راش ندن

کلا بستگی به معلم داره معلم خوبمون هم ۲۴ ساعته بغلش میکردیم😁

کاربری مال ۲ نفره🦥
من خودم غیر دولتی بودمخواهرمم غیر دولتیهبستگی به معلم دارهینی معلم با من لج میکرد جیگرشو خون میکردم ...

مرسی عزیز 

معلماتون خبر داری جای دیگه دبیر رسمی بودن یا نه؟ 

از لحاظ تعداد خوب بهتره دولتیا بالای ۳۰ ۴۰ تا دانش اموز میریزن سرت ولی غیردولتی نهایت خیلی باشه ۲۰ تا و کنترل خیلی راحتتره ولی بخاطر پولی که میدن پرروترن پوست ماهایی که دولتی هستیم کند شده چه برسه به غیردولتی

چرا؟ ممکنه اداره اوکی نباشه؟ ی ساعات غیرموظفی برم جدا از اون دولتی که میرم

آهان، متوجه شدم.

فکر کنم بتونید برید.

چون یادمه زمانی که خودم دانش‌آموز بودم دبیرهایی که تاپ بودن هم دولتی درس میدادن هم توی غیرانتفاعی