2777
2789
عنوان

اگه مانتو چهار میلیونی بخرم ولخرجی کردم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امشب خریدم چهار تومن 

واقعا ارزون تر نبود وگرنه کمتر می‌خریدم 

به خاطر اون مجبور شدم کفش نخرم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

من باشم نمیخرم، نه بخاطر قیمتش، چون بخاطر مدلش خیلی کم میتونی بپوشی. دو تا مهمونی هم بپوشی دیگه واسه مهمونی سوم نمیشه چون مدلش تو چشمه، میشه لباس فرمت.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

ارع اگه خیلی خاصه ، بخر ،

من خودم دوست دارم  حتی یه تیکه لباس بخرم ولی جنس خوب . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حالا این دفعه بخر اشکال نداره😉پری کی عروسی دارید؟ از نامزدت راضی هستی؟ یا اونم مث بقیه بهت گیر زیاد ...

اصلا اجازه ندارم تنها برم بیرون فقط با خودش حتی تا سوپری نمیتونم برم فقط میام در مغازمون که اونم شوهرم میاد میشینه مراقبم باشه 

و متاسفانه با حمید دعواشون شد که چاقو کشی شد قراره یه چند روز دیگه عکس شکایت میزارم خیلی حالم بده روز ۴ همین اسفند ساعت ۱۰ شب دعوا شد و حمید یه چاقو به پشت کمر شوهرم زد سه تا بخیه برداشت 

امان از روزی که گدا معتبر شود