2777
2789
عنوان

لباس عمده زنانه

95 بازدید | 8 پست

دوستان تو فکر زدن ی مغازه لباس زنونم اگه تجربه ای دارید که از کجا می تونم با قیمت کم لباس مثل کراپ تاپ و شلوار و لباسای تک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید❤️❤️

باسلام

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂                        دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه؛🚭🖤.                                                                                                                     حِماقَتی‌بِه‌نامِ‌اِعتِماد؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لوازم آرایشی هم بگید لطفا

باسلام بازم خیلی خوبه قیمتاش

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂                        دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه؛🚭🖤.                                                                                                                     حِماقَتی‌بِه‌نامِ‌اِعتِماد؛

عمده؟؟؟

عمده نمیدونم ولی قیمتاش خیلی کمه

خب بستگی به شهرتون داره

تهران که بازار و عمده فروشا مشخص هستن

شهرهای دیگه هم معمولا یه جاهایی عمده فروشی هست . اگه توی اون شهر هم نباشه شهر بزرگ نزدیکش هست

توی اینستا هم باید سرچ کنی؛ پیج های عمده فروشی هست

خب بستگی به شهرتون دارهتهران که بازار و عمده فروشا مشخص هستنشهرهای دیگه هم معمولا یه جاهایی عمده فرو ...

بله تهران هستم گفتم اگه شهرهای مرزی بهتر باشه برم از اونجا بیارم

بله تهران هستم گفتم اگه شهرهای مرزی بهتر باشه برم از اونجا بیارم

شهرهای مرزی که بهتره

ولی خب نمیشه از اون اول یهویی اینهمه خرج کرد و رفت شهر دیگه. بعضی شهرها مثل قشم هم که جنس آوردن ازش سخته و ممکنه بگیرن.

بازار تهران واسه شروع بهتره