2777
2789
عزیزم ایشون درست میگن منم دوستام تو بیمارستانن و واقعا نابود شدند هم از حقوق ها هم از شیفت ها هم رفت ...

ممنون عزیزم. 💓

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺🥺قربونت برم من 🥺❤🫂🫂به خدا چیزی نیسدعا کن تو این شب ها برام ، کیس مورد علاقم بیاد🥲🥲

انشاالله عزیزم خوشبختترین بشی💓💓💓

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

حس بد نگیر این حق رو خدا بهت داده که بشینی خونه اون تامینت کنه پس توام بارداری رو تحمل میکنی به خونه ...

من به برابری معتقدم کار خونه رو شاید بیشتر من بکنم ولی در کل دو تا مون با هم میکنیم خرج خونه رو با هم میدیم البته بیشتر اون میده بچه داری هم بیشتر با منه ولی اونم‌میاد خونه خدایی کم نمیذاره. قرار نیست زن بشینه مرد تامین کنه یه زن همیشه باید درجاتی از استقلال رو داشته باشه اومدیم و خدای نکردهاون زندگی شکست خورد اونموقع اون زن چی باید بکنه؟؟

حس بد نگیر این حق رو خدا بهت داده که بشینی خونه اون تامینت کنه پس توام بارداری رو تحمل میکنی به خونه ...

بعدش من‌نگفتم اون تامین مالی نمیکنه گفتم یه خانم باید اونقدر اقتدار مالی داشته باشه واسه هر چیز پیش پا افتاده ای دستش جلوی مرد دراز نباشه

من مهم نیس برام ، فقط این برام مهمه تو تک تک لحظات بزرگ شدن بچم باشم

خوب دیگه. بستگی داره هرکس هویتش رو.چطوری تعریف کنه. یک نفر مادر تمام وقت بودن. یک نفر کدبانو بودن. یک نفر بودن در اجتماع.

اگر اولویتت تمام وقت مادر بودنه مطمین باش ازش لذت میبری و راضی خواهی بود

منم دوس نداشتم والا به خاطر اینکه نمیتونستم برم دبیری ،و پشت کنکور نمونم رفتم😭😭😭

عزیزم من خیلیارو دیدم عاشق شغل شما اند منظورم اسن نبود که بده منظورم این بود که هرکسی یک راهی رو انتخاب میکنه و میره بهتره با علاقه جلوبره