2777
2789
عنوان

شهریور ماه دیگه باید برم خارج(فعلا ایرانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
نباید لباس میگرفتی اشتباه کردی الانم دیگه حداقل محصولات پوستی رو نخر چون هر چی بخوای اونجا راحت میخر ...

میترسم گرونتر باشه نسبت اینجا

لباس و از اونجا وگرفتم 

وسایل دیگه چی لازم میشه؟

برا همین میگم پروندش بسته شده

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل یوتوب بزن نازنین خرمی ی ویدیو لانگ گذاشته راجب اینه چی ببریم خودشم فرانسه زندگی میکنهامیدوارم م ...

خیلی عالی مرسی از کمکت 🤍

فعلا که قبرس بعدش هم یا ایتالیا یا المان تازگیا بفکر فرانسه هم هستم🤦🏻‍♀️

ایشالله قسمتت شه💙🫂

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ● من دختری از جنس شیشم ؛ اما سعی میکنم قوی تر از این حرفا باشم .

ایشالله همیشه شاد باشی😂🥳 عزیزم تنت سلامتشوهرم عصبیم میکنه همیشه پشبمون میشم

آخی عزیزم کار شوهر همینه 

اگه این کارو نکنن که اسمش شوهر نمیشه

فداتم عزیزم ان شالله شما هم نی نیتو سالم بغل بگیری ♥️ 😍 

یعنی یه بلیط گرفتی فقط به خاطر بار ؟میتونستی بفرستیش دبی وسیله هاتو از اونجا بفرستن برات به صرفه تر ...

هم به خاطر بار هم طرف مقابلم به خاطر گشت و گزار میاد 

نمیشد بگم نیاد چون خودش برا سفر میاد 

بیا یکی شهریور میره خارج یکی ام مث من بدبخت میخاد بزاد😂 اونم دومی رو

ایشالله به خیر و خوشی گلم☘️

امیدوارم موفق باشی و به هرچییی که میخوای برسی عزیزم

ممنونم هم چنین💜

منم شهریور میخام بزام اما خیلی خوشحالم اندازه دنیا

به سلامتی و خوشی 😍

فعلا قبرس😂🤦🏻‍♀️

به سلامتی 

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.