2777
2789
عنوان

کسی هست تا حالا رستوران نرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 63 پست
شغلشون‌چیه که ماهی ۵۰-۶۰ تومن هم میگیرن؟خوب تو هم پول توجیبی بگیر ازشون ،،

عزیزم ببین از اول منو جوری باراوردن که ازشون پول نخوام جز چیزای ضروری یعنی پول رفت و امد روزانم با مترو اتوبوس

ولی واقعا بچه اینحوری فقط عقده ای میشه

دارن و نمیرید؟ ببخشید پس خسیسن

اره میگم که حالا نه رستوران گرون ولی معمولی تراش که همه میرنو دارن

والا از اقوام نصف درامد ما رو هم ندارن ولی تا جایی که بتونن این تفریحاتو دارن

خوبیش اینه لااقل بچه هاشونو نسبت به همه چی سرد و بی ذوق نکردن مثه من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم اشتباه نکن 😂من از درآمدشون تعجب نکردم مگه خودم نمیدونم😕من از این تعجب کردم بااین درآمد تا ...

اره میدونی کلا تو زمینه های دیگم پول خرج نمیکنن ولی پس انداز انچنانی هم ندارن نمیدونم پولو چیکار میکنن

بعد چندین سال زندگی با زمینی که بیشترشو با پول ارث خریده بودن و قرض و وام یه خونه ۷۰ متری خریدن جنوب شهر و یه ماشین کاملا معمولی

خونمون هم وسایل انچنانی نداره

برقیا همه ایرانی و مبل نداریم تازه کمدم نمیخرن میگن جاگیره و الکی

دراور داریم برای لباس و وسایل 

متاسفماینکه پولشو نداید بحثش جداستمن چی بگم که پولشو دارن ولی یه بارم نرفتیم درسته غذای بیرون خوب نی ...

ان شاءالله که خودت شاغل میشی و میری رستوران و چیزهایی ک دوس داری رو انجام میدی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃