2777
2789

واقعا مادخترا چقدر بد بختیم 

عمری رو باس صبر کنی ببینم کی میاد اصلا خوبی میاد یا ن 

بعد یکیم که میاد ترس اینکه نکنه بهترش نیاد 

اونم تو این شرایط و گرونی که کیس درست نیست 

یکی پیدا شد سر اینکه خوشگل نبود و به خودش نمیرسید ردش کردم و الان غم عالم رومه چون میدونم بهترش ریسکه بیاد 

حوصله ندارم درمورد شرایط خوبش بگم غصم میگیره 😢😞 

بیایین یه کم باهم حرف بزنیم شاید حالم بهترشد 

شما چی چنین تجربه هایی داشتین 

مطمئن باش اگر اون آقا پسر در طالعت بود هیچوقت رد نمیشد..من به این قضیه خیلی اعتقاد دارم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

چرا بدبخت؟چرا صبر؟

گذشت زمانی که بشینید تا ببینید کی میاد کی نمیاد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواستگار هایی داشتم که رد میکردم اطرافیان میگفتن خاکت نشه چرا رد کردی؟ولی به دلم نبودن در آخر همونی ک خاستم تو ۱۵ سالگی اومد و خدارو هزار مرتبه شکر میکنم ک عجله تکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئن باش اگر اون آقا پسر در طالعت بود هیچوقت رد نمیشد..من به این قضیه خیلی اعتقاد دارم

جدی میگی ؟ شما خودت ازدواج کردی؟ راسته میگن به قسمته؟؟؟

هیی خدا 

باور کن همش دارم غصه میخورم و ناراحتم 

چرا صبر کنی؟ زندگیتو کن با خودت خوش بگذرون و رو خودت کار کن ببین چطوری بهترینا رخ میده 

کارشناس ارشد datamining و کارشناس علوم کامپیوتر و دیجیتال مارکتینگ و سئو و طراحی سایت. کارآفرین نوپا 1399
جدی میگی ؟ شما خودت ازدواج کردی؟ راسته میگن به قسمته؟؟؟هیی خدا باور کن همش دارم غصه میخورم و ناراحتم

من قبلن ب قسمت اعتقاد نداشتم الان هزار بار اعتقاد پیدا کردم..همیشه میگفتم خدایا بدهارو از سر راهم بردار خدا هم برام بزرگی کرد یدفه ب دلم میفتاد رد کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکار کنم بگردم کسیو پیدا کنم بگم بیا منو بگیر

چرا تفکرت اینجوریه؟گرفتن چیه😂

زندگیت رو کن برو جلو از وسط از کسی خوشت اومد خودت تلاش کن برای داشتنش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
چرا صبر کنی؟ زندگیتو کن با خودت خوش بگذرون و رو خودت کار کن ببین چطوری بهترینا رخ میده

دلمو به همین حرفا دارم خوش میکنم واقعت چاره ایم ندارم که زندگیمو بکنم ببینم اینده چی میخواد 

توکلم به خدا اما حالگیری بدی برام بود