2777
2789

کسی هست شوهرش خونه نشین باشه و اصلا از خونه بیرون نره و گوشه نشین باشه باشه و فقط تلویزیون ببینه و حوصله هیچی نداشته باشه و تریاکی باشه عوارض زیاد خونه موندن چیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وضعش خوبع اما تریاک مصرف میکنه و گوشه گیره این ضرر داره براش؟

چی بگم خدایی چطورتحملش می کنی؟....حتی اگه اخلاقشم خوب باشه برامن اعتیادش قابل پذیرش نیست....ولی معمولا معتادا رویه مود نیستن...

شوهر من تریاکی نیست

ولی بیرون و تفریح و اینا نداره

کل زندگیش شده سرکار،  خونه ..تاحالا مسافرت باهم نرفتیم 

منم دیدم نمیاد سه بار تنهایی رفتم مسافرت ولی خب دوس داشتم باهم بریم بهم نچسبید.

مهمونی و عروسی و خرید و عزا و این جور شلوغی هاهم متنفره 

الان برای عید میگم تعطیلی بریم یجایی مسافرت میگه مسافرت چیه میخوام استراحت کنم چند روز تعطیلم

تعطیلی هاهم همش خوابیده داره فیلم میبینه

خسته شدم از این یکنواختی...

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
شوهر من تریاکی نیستولی بیرون و تفریح و اینا ندارهکل زندگیش شده سرکار، خونه ..تاحالا مسافرت باهم نرف ...

شوهر تو حداقل کار می‌کنه اما مال من اصلا کار نمیکنه اما درآمدش خوبه