2777
2789

خونه داییهام سالی ی بار میگن دختردایی و خاله ها ۴الی ۵سال یبار شام بعد کرونا اینطوری شد خالم سالی دوبار عموم ک کلا هیچ عمم ندارم

داداش کوچیکمم ۷ساله شام نگفته مارو طبیعیه؟

دختری از جنس فولاد

دو ساله ازدواج کردم فقط یبار شام دعوت خونه مادرشوهرم شدم

دیگه هیچ جا دعوت نشدم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودتون دعوتشون میکنید؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

خونه عمو و دایی و عمخ و خاله فقط عروسیا و ختم ... یا ته تهش سفره حجی کربلایی چیزی ..‌ خواهر برادرا هم دعوتی نیستیم مثلا من بعدظهر میرم خونشون روز نشینی زنگ میزنن شوهزمم بیاد شام میمونیم اخر شب برمیگردیم .. اونام همینطور خونه ما بیان از روز همینطوره شام نگهشون میداریم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

خونه خواهرم دو سه ماه یه بار

داییام و خاله هام سالی دو سه بار

ولی هفته ای یه بار خونه مامان بزرگم همه جمع میشیم هر کی یه گوشه کار رو میگیره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

اره عزیزم طبیعیه ماها هم همینیم شاید شب نشینی و اینا بریم ولی شام نه 

چون گرونیه کسیم حال مهمون داری نداره همه دلشون ارامش و راحتی خودشونو میخواد 

کسی پول اضافی نداره بریز بپاش کنه اخرشم مهمون بره پشتش حرف بزنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فامیلای ما که خیلی زیاد میرن و میان، داییام هر روز خونه مامانم هستن، عمم با اینکه راه دوره سالی چندبار میاد، عمو هامم سالی یه بار

خودمم با خواهرشوهرا و برادرشوهرم سالی سه چهار بار میریم میایم

شما دعوت کنید 

والا الآن وضع خیلی خرابه اصلا نباید از کسی انتظار داشت !

ما تولدی عیدی چیزی بشه دعوت میگیرم وگرنه هر کس درگیر زندگی خودشه 

بیشتر وقتا هم جمع میشیم دنگی خرید میکنیم دورهمی میگیریم

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

اره عزیزم طبیعیه ماها هم همینیم شاید شب نشینی و اینا بریم ولی شام نه چون گرونیه کسیم حال مهمون داری ...

فک کردم فامیلای ما مشکل دارن قبل کرونا دم ب دقیقه مهمونی بودیم😭

دختری از جنس فولاد