2777
2789

قانون الماس های های مرتبط یک قانون معنوی هست ماجرا از این قرار است ما برای رسیدن به آرزوهامون سه مرحله داریم و اجراش این جوریه اول مرحله سوم بعد مرحله اول بعد مرحله دوم هستش اینجوری که مرحله سوم اینه: باور کنیم به آرزومون رسیدم سپس مرحله یک میریم یعنی همه تلاش و روش هایی که ما رو به هدف میرسونه انجام میدیم تو این مرحله در 90 درصد مواقعه نامید میشیم ولی نباید تسلیم شیم درست وقتی تسلیم نشدیم  مرحله دوم شروع میشه در این مرحله خداوند و روح الهی دست به کار میشن از طریق خواب ها رویای بیداری و ندای درون و.... نشانه رسیدن به هدفو نشون میدن و ما باید هوشیار باشیم و راه را درست تشخیص بدیم تا به آرزمون برسیم به این سه مرحله میگن الماس های مرتبط!

برای مثال من سال ها دوست داشتم به آرزوی برسم و برای رسیدن بهش کلی تلاش کردم تقریبا 7 بار تلاش کردم ولی نشد انقدر این ارزو میخواستم که از خدا دائم میخواستمش بعد میگفتم خدایا چرا من به این ارزوم نمیرسم سال ها همین بود وضعم بعد تا همین دو سال پیش بعد یک روز با درک مستقیم متوجه شدم حتما خدا داره ازم محافظت میکنه که به این آرزوم نرسیدم از خدا خواستم هر وقت صلاحمه این آرزو بشه تا اینکه پارسال به باور رسیدم که به این آرزوم رسیدم یعنی گفتم به این آرزو رسیدم البته قبلا هم به این باور رسیده بودم ولی نه به این شدت بعد باز تلاش کردم ولی نشد ناامید شدم خیلی ولی ته دلم تسلیم نشدم تا اینکه خواب های مربوط به این آرزو شروع شد من تقریبا هر ماه یک خواب درموردش تا به این آرزو برسم دیدم رویای بیداری داشتم  درموردش ندای درونم بهم گفت چطوری و کجا به این آرزوم میرسم و در کمال شگفتی من ، من به آرزوم رسیدم یک طوری خدا چید که هنوزم باورم نمیشه که به این آرزو رسیدم.حتی تاریخ این آرزوم از خواب هام متوجه شدم و اتفاق افتاد. بعد دقت کردم فهمیدم من قبلا هم از قانون الماس های مرتبط استفاده کردم سر دفاع پایان نامه ام اینم مورد بعدی بود. این قانون از کتاب قوانین معنوی سر هارولد کلامپ خواندم .