2777
2789
چقدر جالب😍 سوادآموزی به کودکمن مجردم یا همون یه سکه دوست دارم یا ۱۴ تا

هر چی خودت قوی تر باشی دستت توی انتخاب مهریه بازتره 

خوشبخت باشی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اینطور کع بدتر کنجکاو میشیم

می‌دونی چیه

اینجا بلانسبت شما هنوز خیلیا ب بلوغ عقلی نرسیدن که بفهمن آدما باهم فرق میکنن و علایق و سلایقشون مث هم نیس 

من خیلی خیلی کم میشه از اینجور چیزا صحبت کنم

سه چهار بار گفتم خیلی فاز منفی بهم دادن 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید
به من بگو من بهت افتخار میکنم عزیزم

🤣🤣🤣❤️مرسی که انقد پشتمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بیشتر ببینید
هر چی خودت قوی تر باشی دستت توی انتخاب مهریه بازتره خوشبخت باشی

قوی از چه نظر ؟ اگه بحث معنوی مهریه ست که واقعا اگه همسر متوجه بشه این براش مسئولیت بیشتری داره اگه بحث مادیشه باشه من به شخصه اصلا خوشم نمیاد بخوان چونه بزنن مراسم بله برون

احساسی که آره ولی من غرور دارم اون بیاد محبت کنه

نگو من غرور دارم 

بگو ناتوانم 

اینجوری یه وقت دل درد نگیری عزیزم 

حداقل با چ ص کردن این حالتشو خاموش نکن 😄😄

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد. 

واقعا توهین به بقیه نشون درک پایینه

دقیقا 

خیلی زشته که متوجه نیستن آدما باهم تفاوت دارن

حتی ببین ، الان طرز زندگی و فکر من ، با طرز زندگی و فکر مامانم که تو دستش بزرگ شدم متفاوته‌ چه برسه یکی ک اصلا نمی‌شناسمش 

پس زشته بخوام قضاوتش کنم یا مسخرش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
قوی از چه نظر ؟ اگه بحث معنوی مهریه ست که واقعا اگه همسر متوجه بشه این براش مسئولیت بیشتری داره اگه ...

از نظر مالی و اجتماعی 

وقتی خانم جایگاه اجتماعی و مالی قابل اتکایی داشته باشه میتونه بین مهریه های مختلف و حقوق مختلف راحت تر تصمیم بگیره به هر حال  مهریه نشانه مهر همسر هست و مهریه بالاتر از مهرالسنه هم توی اسلام توصیه نشده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
عهه پس من از نمونه های نادرم خخخخ

نه گلم

بیشترشون خالی میبندن که اره 

ولی کودوم عقل سلیمی اینهمه رو قبول میکنه؟خب تو این گرونی و وضع جامعه چکار کنه طرف مقابل؟حق داره والا

نه گلمبیشترشون خالی میبندن که اره ولی کودوم عقل سلیمی اینهمه رو قبول میکنه؟خب تو این گرونی و وضع جام ...

نمیدونم شاید چون من راستشو میگم همه چیزو باور میکنم البته منظورم این نیس شما راستگو نیستین