2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلی خرید اینترنتی میکنم همیشه ام عین عکس بودن و برام ارسال شده حتی عطرم اینترنتی خریدمولی فقط پیج ...

میشه یه پیج ک شومیز خوشکل داره معرفی کنی

اینستاگرام

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

اصلا اهمیت نمیدن

من یه بار رفتم گفتن میخواستی حواست باشه اعتماد نکنی پول بزنی😂مبلغ زیادی بود که رفتم

اخرم فهمیدم بنده خدا فوت کرده

یه بارم حسابام هک شدن و مبلغ خیلی خیلی خیلی زیادی برداشت کردن تموم دخل عید مغازم بود اونم باز اهمیتی ندادن تا اینکه یکی از رفقا که داییش رئیس فتا بود سفارش مارو کرد و پیگیری کردن و تو چند روز پولم برگشت

فکر کنم این خانوم سریال ایرانی زیاد میبینن وگرنه ما ندیدیم درجا پیگیری کنن و مبلغ برگردونن اونم هزینه یه روسری

کاربر آقا
من یه بار رفتم گفتن میخواستی حواست باشه اعتماد نکنی پول بزنی😂مبلغ زیادی بود که رفتم اخرم فهمیدم بند ...

والا اینجا ماشین میزنن کسی پیگیری نمیکنه 😕

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

شاید بخاطر شلوغی اداره پسته من یبار  پارچه سفارش دادم ازقشم دوماه شد ونرسید دستم هرچقدر کد رهگیریشومیزدم توهمون اداره پست بندرعباس مونده بودبعدازدوماه فروشنده گفت ک بسته گم شده وخداخیرش بده دوباره برام ارسال کرد وگفت اگر بسته اولی هم دستت رسید مرجوعش کن

پیج عطرت رو بگو لطفا

عطریات ملک محمدی 

بندر گناوس خیلییییی قیمتشون خوبه

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭