2777
2789
عنوان

چند بسته نواربهداشتی مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 69 پست

من دوره ام ۶ روزه اس ولی سه روز فقط خون ریزی دارم همونم کمه زیاد نیست 

ولی ۴. ۵ ساعتی یبار عوض میکنم روزی ۵  تا ۶ عدد استفاده میکنم سه روز یه بسته و نصف میزارم 

ولی چون دیگه بیشتر بدم میاد روز ۴ بزارم حساسیت میگیرم اذیت میشم در حد لک دارم اون سه روز اخر 

۵. ۶ تا لباس زیر دارم کلا مختص روزای اخر عادت ماهیانه ام هستن از همونا. استفاده میکنم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نوار خیلی نازک امتحان کردی؟ پد روزانه چی؟

اره از این پد هایی خست که برا ترشح استفاده میشه از اونا هم امتحان کردم نمیشه حتا وقتی میخوام بخوابم دراز بکشم اصلا نمیاد مامانم میگه دختری اینجوری هستی از طرفیم میترسم آخر عفونت بگیرم از بس خودم میشورم

اره باید هر ۶ ساعت عوض کردبعد به من میگن اصلاااا حموم نرو دستشویی هم که میری خودتو نشور 😑😑😑😑

کدوم بی سوادی این تجویزو کرده؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میدونی نکه مشکل از رحم و اینامه خود بدنم تنگه بیشتر بعد رون هم زیاد دارم خاله هام هم از نظر رون و .. ...

وای چ ربطی ب تنگی و رون داره😐😑

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

من اصلا نمیتونم استفاده کنم وقتی شورت میپوشی تنگ میشه اصلا یه ذره هم خونریزی نمیکنم خیلی بده یکم که ...

یکی کپی خودم پیدا کردم

🖐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره از این پد هایی خست که برا ترشح استفاده میشه از اونا هم امتحان کردم نمیشه حتا وقتی میخوام بخوابم ...

من تنبلی تخمدان دارم دارم نصف پریودیم پو روزانه میزارم

خون ریزی کم طبیهی نیست دکتر بگو

مگ مادرت دکتره

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻