2777
2789
عنوان

وقتی دوست داری تاپیک هات پاک بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 77 پست
واقعا گزارش بزنن پاک میشه چند نفر ؟

اره منم چندتا تاپیکم ترکوندن

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۵ الی ۶ نفرن با ۲۰ تا فیک زیاد نیستند ولی تعلیقم نمیشن چون...

اره با چندتا خط میان نی نی سایت واقعا ظلم میکنند

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
یعنی خودتون بهشون گفتید؟یااونا باهاتون مشکل دارن؟

مثلا یه تاپیک میزنی میان چرت و پرت میگن بعد که اعتراض میکنی انقدر گزارش میزنند واسه تاپیکت که میترکه یا از سر حسادت یا دعوا میشه بستگی داره

بیشتر ببینید
استارتر یه چیزی بگمت باورش داشته باشبیشتر گزارش زن ها همونایی انکه زیادی تحولیت میگیرن

میشناسم شون 

یکی شون دائم تو وبلاگم هست و آی پی اش بلاکه ..هر روز کلی سعی میکنه پیام بده ولی چون بلاک هست نمیاد...همونی که کنکوری ها را اذیت میکرد...شما هم میناسیش...

یکی شون جولان هست که نون بری اش با تاتی قطع شد از سایت و ما مسببش  بودیم.

بقیه دوستان جولانن 

من مشکل حذف تایپیک داشتم سعی میکنم از این راه حل استفاده کنم

چی بگم گزارش زنها،فعال شن؟؟  

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
فضای ترسناکی شده اینجا انگار متاسفانه

خیلیییی اصلا اکیپ هستن

حیف از تاپیک های مفید کاربردی که میترکه تجربه دیگران استفاده میکردیم

بیشتر ببینید
دلم میخواست این و نی نی یار به خیلی ها ثابت میکردکه کیا چه ذاتی دارند

نی نی یار ها دیگه انگار هیچ کاره اند

راستش خودم شخصا اینجا نه با کسی دوستم نه اهل گزارش زدنم.مثلا خودم ولی یه وقت ۱تاپیکم گزارش بخواد به افراد میگم اگ شد بزنند البته محتوای عجیب یا مطلب شخصی ندارم تقریبا

میشناسم شون یکی شون دائم تو وبلاگم هست و آی پی اش بلاکه ..هر روز کلی سعی میکنه پیام بده ولی چون بلاک ...

چه جالب من دیروز یادتون بودم

الان کاربری جدیدتونو دیدم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،