2777
2789
عنوان

همه هلاک می‌شوند الا کسانی که

| مشاهده متن کامل بحث + 21152 بازدید | 1362 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

🥲امضاتوگفتی از مولاهرسوالی هس بپرسم..دیگع کی پسسسس😔دنیاپره الودگیه هممون گناه چهرمونوسیاه کرده ایا نباید یوسفی بیادو غبار ازچهره و دامنمون پاک کنه.؟ماهمون قوم عادیم ک منتظر صالح غایبمونیم اینبار شتراز دل کوه نمیخوایم خودشومیخوایم خودشو😔

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

💚 امام صادق علیه‌السّلام:

"طُوبی لِمَن تَمسَّکَ بأمرِنا فی غَیبَةِ قائِمِنا، فَلَم یَزِغ قَلبُهُ بَعدَ الهُدی..."

"خوشا به حال کسی که در دوران غیبت قائم ما به راه ما چنگ زند و دلش پس از هدایت دچار انحراف نشود."

📚 کمال‌الدین و تمام‌النعمة، ج دو

🔸 می‌گویم:

این روایت تأکید دارد که ثبات قدم و حفظ ایمان در دوران غیبت، با تمسّک به امام عصر علیه‌السّلام ممکن می شود.

تمسّک در لغت به معنای چنگ زدن است، امّا اگر بخواهیم در مفهوم آن عمیق‌تر شویم به معنای چسبیدن و رها نکردن، همراهی همیشگی و به معنای با امام زمان علیه‌السّلام زندگی کردن است، یعنی صبح با یاد او باشی و تا شام از این که امام توست، زنده است، از تو غفلت ندارد، پناه مشکلات توست و در خوشی‌های تو خوش است و در ناخوشی‌هایت ناخوش، راهنمایی است که هرگز اشتباه نمی‌کند و ... غافل نباشی!

🔸 پس:

اگر می‌خواهی در دوران غیبت امام زمان علیه‌السّلام ثبات بر ولایت داشته باشی به امام زمانت تمسّک کن!

تمسّک با همان مفهوم که گفته شد!

تمسّک به فرموده‌ی امام صادق علیه‌السّلام در حفظ ایمان تو مؤثر است!

✍️ بهزاد فیروزمنش، اواسط بهمن ۱۴۰۳

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🥲امضاتوگفتی از مولاهرسوالی هس بپرسم..دیگع کی پسسسس😔دنیاپره الودگیه هممون گناه چهرمونوسیاه کرده ایا ...

خیلی کم مونده قربونت برم🌸 خود آقا تو تشرفات افراد پاک فرمودت انشاءالله ظهور نزدیکه🌸 فقط باید یکم دیگه طاقت بیاریم🌸 خدا همراه ماست 

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

خیلی کم مونده قربونت برم🌸 خود آقا تو تشرفات افراد پاک فرمودت انشاءالله ظهور نزدیکه🌸 فقط باید یکم د ...

زنده باشی الهی و در رکاب مولا..این یکم دیگه ای ک مولا فرمودن چن صدساله دیگس؟😔

دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید
زنده باشی الهی و در رکاب مولا..این یکم دیگه ای ک مولا فرمودن چن صدساله دیگس؟😔

همچنین قشنگم💚 نه اینطوری نیست اصلا♡ انشاءالله خیلی خیلی زود😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

همچنین قشنگم💚 نه اینطوری نیست اصلا♡ انشاءالله خیلی خیلی زود😍

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله😍ینی خدایامیبینیم یه حکومت مهدی وارِ خدایی رو؟؟وای خدایا بحق بندگان پاکت بحق پیامبران بزرگوارت

بیشتر ببینید