2777
2789
عنوان

توخواب یکی نجاتم داد اسنشو گفت کیه این

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 87 پست
تنم لرزید توروخدا باردارهعزیزم اگر خدایی نکرده مشکلی برای بچه ت پیش اومد دور از جونشخدا از طریق دست ...

خدانکنه من تو نت سرچ کردم این اومد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سید محمدرضا گلپایگانی (۱ فروردین ۱۲۷۸ – ۱۸ آذر ۱۳۷۲) یکی از مراجع تقلید شیعه و فقیه برجسته در دوران ...

آخه اهل اصفهانه و قیافش جور دیگست

بعد یعنی منظور خواب همین باشه از من چی میخواد؟

چیکار باید بکنم‌؟

فوت هم شده نمیشه مرجع تقلید باشه

خیلی اسمش آشناستولی گفتی کورد بودن و اهل کرمانشاه خیلی حس خوبی به من داد🥺

منم اولش خیلی ترسیدم فکر کردم اینا هم اومدن اذیتم کنن اما بعد دیدم نه پر از حس آرامش بودن 

تنم لرزید توروخدا باردارهعزیزم اگر خدایی نکرده مشکلی برای بچه ت پیش اومد دور از جونشخدا از طریق دست ...

وای چقد بد تعبیر کردی

استاتر خواباتو جایی تعریف نکن ک اینجور برات تعبیر بگیرن همیشه خواب اشفته دیدی فقط صلوات بفرست تمام🥵

آخه دقیق مشخصاتشو گفت یعنی حکمتی نداشته

بی خیال بابا. تا حالا هزار تا خوب این مدلی من دیدم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
آخه دقیق مشخصاتشو گفت یعنی حکمتی نداشته

آره اکثر ما ها بعد خواب اسم و مشخصات یادمون میره 

ولی رویای صادقه تو یاد میمونه 

اسم اون شهد محمد رضا گلپايگان ۱۸ سالش بوده توی گیلانغرب کرمانشاه به شهادت رسیده 

فک کنم همین پسره احتمالا تو اشتباه کردی یا یادت رفته ۱۸ و ۲۸ یادت مونده یا مثلا تو بعضی خواب ها دقیق نمیگن ۱۸ 

محل شهادتش کرمانشاهه نه محل تولدش 

بزن عکسش رو بیاره ببین شبیهشه 

ای گیان عزیزگم 😍هاو ولاتیم❤

😍😍😍

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙A

بیشتر ببینید