2777
2789
عنوان

بیان ببینید باید چ گوهی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 79 پست

بعد روز دو ساعت رفت گفت کارم انجام شد ما بازار بودیم ساعت ۱۱ شب قرار شد برگردیم فرداش 

یهو منو تو شهر غریب ول کرد که من میخام برم با این خانمه ک برا کارش اومدم بیرون ساعت ۱۱شب 

اصرار کردم گفتم خانمه منم ببر خب من تنها چیکار کنم 

گفت نه نمیشه دوست نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولویت اول و اخر بچه ت هست 

چه طور بچه مریض رو به خاطر یه نفر دیگه رها کردی 

!!!!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
اولویت اول و اخر بچه ت هست چه طور بچه مریض رو به خاطر یه نفر دیگه رها کردی !!!!

واقعا بعد من یکم پول داشتم برا بچم لباس عید بخرم اونجا من بهش گفتم ۴ تومن بیشتر پول ندارم اینور عید میخام برا بچه لباس بگیرم گفت نه بیا مهمون من اونجا ناهار شام خودم میخریدم زورش میومد خب من نداشتم برا برگشتن میگفت پول ندارم بلیط بگیرم بلیط برگشت 

مردم چقد عوضی شدن

شوهر داره رفته شهری که ۱۸ ساعت دوره با دوست پسرش😳😳امیدوارم بزودی لو بره و زندگیش نابود بشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واقعا شوهراشون چطر اجازه میده؟

اینطور مواقعه یکی رو باخودشون میبرن که از همین مبدا. وانمود کنن بخاطر اون دارن میرن و خودشون شخصیت خوب داستانن 

هرچی هم که بشه در نهایت به اسم اون تمام میکنن.اشتباهت این بوده که اول از همه بچه مریض خودت رو گذاشتی و رفتی . دوم اینکه حدس میزدی چرا داره می‌ره باز هم رفتی !!

سوم اینکه به این فکر نکردی که دنبال شریک جرم می‌گرذه

واقعا بعد من یکم پول داشتم برا بچم لباس عید بخرم اونجا من بهش گفتم ۴ تومن بیشتر پول ندارم اینور عید ...

ب شوهرش چی گفته بود ک۶ اجازه بده بیاد سفر   چ مردا بی غیرت شدن     

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

واقعا شوهراشون چطر اجازه میده؟اینطور مواقعه یکی رو باخودشون میبرن که از همین مبدا. وانمود کنن بخاطر ...

شوهره مثلا خواسته مرد خوبی باشه

گفته برو

واقعا به خیلیا خوبی نیومده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب بعدش خاهشا تند بنویس

بعدش وقتی اومد بهش گفتم چرا اصلا ب شوهرت گفتی ب خاطر کار من اومدی ساعت ۳شب کجا بودی گفت قراداد می‌بستم با دوستم ک خانمه گفتم کدوم خانمی ۳ شب میاد تو خیابون قرادادهای ببنده