2777
2789
عنوان

نمی تونم با شوهرم رابطه جنسی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میتونی با شوهرت این موضوع رو درمیان بزاری بگی به این دلیل سرد شدم؟؟یه ذره درد دل کنی با شوهر در موقع ...

گوش نمیده گاهی فقط ازش انتظار دارم گوش بده و بهم دلداری بده همین و بس.ولی هر وقت گفتم فقط داد و بیداد کرد و وسیله شکست منم خفه شدم ریختم تو خودم...الان ازش متنفرم

میفهمم دلت رابطه رو نمیخواد، چون قلبت ازش سرد و نا امید شده و تو رابطه جسمت رو بدون روحت میدی، واسه ...

اگه اهل گفتگو بود خیلی از مشکلاتمون حل می شد...اصلا حرف نمی زنه اگرم من حرف بزنم انقدر داد می زنه و وسیله می شکنه تا خفه شم

گوش نمیده گاهی فقط ازش انتظار دارم گوش بده و بهم دلداری بده همین و بس.ولی هر وقت گفتم فقط داد و بیدا ...

لعنت به هرچی مرد سرده 

کاملا حق باشماست  

من قبلا فکرمیکردم خانوما همیشه سردند 

ولی بعدا فهمیدم که اقایون هم سردند هم دیووونه و بی احساس 

البته ۹۰ درصدشون

گوش نمیده گاهی فقط ازش انتظار دارم گوش بده و بهم دلداری بده همین و بس.ولی هر وقت گفتم فقط داد و بیدا ...

اگه زندگیتو دوست داری باهاش راه بیا ...اگه تنفرت داره هر روز بیشتر میشه ...سکوت کن  یا بهش بی اعتنا باش طوری که بفهمه باید درست بشه...ما زنا دوست نداریم فقط از نظر جنسی تامین بشیم ...

خطاب به مردهای هول سایت من یه تار موی گندیده ی شوهرمو با شما هرزه های بی غیرت که هیچی از انسانیت سر ...

اسنارتر منم دقیقا مثل تو بخاطر خانوادش مشکلاتی داشتم و شوهرم خانوادشو دوست داشت و هواشونو داشت ،خلاصه عین تو ازش کینه داشتم و روز به روز ازش دورتر شدم ،شوهر منم خیلی گرمه اصلا دیگه بهش اهمیت نمیدادم تا اینکه ادمی که اصلا چشم چرون نبود اصلا اهل حروم نبود اصلا اهل خیانت نبود تا یه قدمیه خیانت رفت ،خدا خواست فهمیدم خودشم به شدت ناراحت و پشیمون بود ولی میکفت من اهل این کارا نبودم ولی نیاز داشتم ،گفت تو منو محبور کردی منو به سمت خیانت هل دادی ،خداییش ته دلم بهش حق میدادم چون برای من شوهرم و دیولر یکی بود این اواخر.خدا رو شکر ازونروز خیلی پشیمونه و داره جبران میکنه منم سعی میکنم کینه ها رو بزارم کنار و باهاش خوب باشم