2777
2789
عنوان

کی می تونه استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 50 پست
میشه ی میت دیگ کنم واسم میگیری؟

این کارت پاسخ نیت شماست: سلطان

حمایت - رهبری

- به استقلال رسیدن در تصمصم گیری و زندگی (منظور ازدواج نیست)

- مدیریت و قدرت . نتیجه زحماتتان نزدیک است.

- قدرت آن را دارید که با کسانی که در زندگیتان دخالت می کنند و برایتان تصمصیم می گیرند مبارزه کنید.

توضیح :

هم اکنون برای طرح و اجرای تعهدات و نقشه های طولانی مدت، لحظه ی مساعد و خوش یمنی است. برای یک تغییر یا یک حرکت جدید به نیروی خود اعتماد کنید و با افکار بزرگ پیش بروید. با رهبری خردمندانه، کنترل وضعیت کنونی را بعهده گرفته و برای پیشرفت خود و دلبندانتان بهترین امکانات را فراهم سازید.

برای چی گیر افتادی؟ررای تعیین شغل باید علایق و استعدادهایت را ارزیابی کنی و اگر نمیتونی باید به یک م ...

بله متوجهم کاملا درست میگید من متاسفانه حس میکنم خدا منو بهر چندتا کار ساخته واسه همسنه دودل میشم همسشه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب برو دنبال علاقت

می ترسم پول توش نباشه علاقم نقاشیه و عکاسی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ت*ا رو ت همش چرت و پرتهاصن باور به این چیزا احمقانستو میتونی فقط دل خودتو پاک کنیذهنتو مثبت کنی شکر ...

درسته چندین باریم گرفتم مثل همین ف*ال ها ولی درست نبودن کاملا موافقم باهاتون ممنون از نظرت قشنگم 

Hich