2777
2789
عنوان

هورمون های زنانه خیلی خطرناکن

553 بازدید | 28 پست

من وقتی پریودم از نبود عشق و شوهر گریه می کنم دیوونه میشم ولی بعد از پریودی تا اسم ازدواج میاد فرار می کنم

ولی جدی آدم میتونه اون تایم دست به خیلی کارا بزنه خود من افکار خودکشی ام دارم

💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان سینه ام درد میکنه از درد کمر نمیتونم بلند بشم زیر شکمم هی میگیره ول می‌کنه شکمم انگار عضله اش گره میخوره از داخل😂 ی وضعیت بدی هستم همش هم بخاطر پریود ۸ روزه ک منتظرم بیاد بخاطر این تنبلی تخمدان هر چی گرمی و فلفل میخورم تاثیر نداره

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

احیانا فلفل و غذای تند برای تخمدان ها اثر منفی نداشت؟🤔

نه همیشه سریع میومد گل گاوزبان و بابونه میخوردم سریع پریود میشدم 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

جدا از دردش فقط عصبی هستم گاهی هم میخوام بشینم یه دل سیر گریه کنم دیگه افکار اینشکلی ندارم.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
بیشتر ببینید
من الان سینه ام درد میکنه از درد کمر نمیتونم بلند بشم زیر شکمم هی میگیره ول می‌کنه شکمم انگار عضله ا ...

بدون مشورت با پزشک دارو مصرف نکن ممکنه دور از جون اثر بد بزاره رو بدنت به جاش تحرکت رو ببر بالا،ورزش کن،کف پاهاتو سه چهار ساعت حنا بزار پلاستیک و جوراب بپوش بعد چهار ساعت بشور منم پلی کیستیکم وقتی طولانی میشه حنا میزارم چند ساعت بعد از شستنش باز میشه اگه نشدی بعد آمپول پروژسترون 2 تا با هم بزن معمولاً 2 تا 7 روز بعد از تزریق میشی 

اگر وزنت زیاده می‌تونم دکتری که تحت نظرش بودم رو شماره شو بدم کمکت کنه 

الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم 💚