2777
2789
عنوان

همههه بیاین خواهشاا

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیخواستم نظر بدم .. ولی انگار فایده نداره .. چرا باز یه سوژه دیگه برا بحث پیدا کردی عزیزم ، ای خدا ...

اخه عزیزدلم بحث پول نیس بحث پنهون کاریه و دروغ گوییه  

ن خودمون تصمیم نگرفتیم

دوماه پیش یارانه من ب حساب پدرم واریز نشد ب نامزدم گفتم گفت نمیدونم والا بعد چند روز گفت واسه منم واریز نشده پیگیری میکنم رفت پرسیده بوده گفته بودن جدیدا عوض شده بخشنامه هرکسی ازدواج کنه خودکار قطع میکنن تا خودمون بریم اقدام کینم واسه یارانه. نامزدم رفته بوده گفته بودن متاهلی گفته بود بله بعد گقتن شما سرپرست حساب میشی حساب باز کن و..کارارو انجام داده بود تموم.

اینجا میگن چندسالی ازدواج کردم جدا نکردم یا میگن شوهرت جدا کرده ب نامزدم گفتم خندید گفت مگه چقدره جدا کنم قضاوتم کری میریم می‌پرسیم

الان من حرف کی رو باور کنم

اخه عزیزدلم بحث پول نیس بحث پنهون کاریه و دروغ گوییه ن خودمون تصمیم نگرفتیمدوماه پیش یارانه من ب حس ...

طبق گفته خودتون درمورد یارانه و جدا کردنش حرف زدید و گفت بریم حساب باز کنیم .. بعد رفته پرسیده احتمالا و کاراشو انجام داده حسابم باز کرده ، شاید نیازی به رفتن شما نبوده مثلا برا ثبتنام و اینا .. 

اینم تو گوگل نوشته بود ۵ روز پیش ، نوشته اصل و کپی مدارک پدر هردو طرف ، یعنی نامزدتون کپی مدارک پدرتونو داشت؟

در زمان مراجعه به مرکز پلیس +۱۰ برای جداسازی یارانه، باید مدارک شناسایی لازم را به همراه داشته باشید. این مدارک عبارت‌ است از:

• اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی زن و شوهر؛
  • اصل و کپی مدارک شناسنامه و کارت ملی پدر هر دو طرف؛
  • اصل و کپی عقدنامه رسمی زوج.

شایدم واقعا جدیدا یارانه بعد عقد قطع بشه از حساب پدر .. تا برم ببینم همچین چیزی هست

طبق گفته خودتون درمورد یارانه و جدا کردنش حرف زدید و گفت بریم حساب باز کنیم .. بعد رفته پرسیده احتما ...

برای گرفتن وام ازدواج کپی شناسنامه پدرم و کلی مدارک مونده بود دست نامزدم بعدش گرفتم آوردم  بعد چهارماه اینا یارانه قطع شد از حساب بابام

ننن ما تصمیم نگرفتیم جدا کنیم ک 

یهو قطع شد ک احتمال زیاد خودش رفته درخواست جداسازی داده بعدش بهش گفتم یارانم واریز نشده ب بابام گفت واسه منم رفته بود پرسیده بودگفته بودن ازدواج کردین قطع شده .باید خودتون حساب جدا باز کنین

برای گرفتن وام ازدواج کپی شناسنامه پدرم و کلی مدارک مونده بود دست نامزدم بعدش گرفتم آوردم بعد چهارم ...

میخوای بری بپرسی فردا؟ بنظرم نرو ولی اگر رفتی پرسیدی به نامزدت نگو ، که بیشتر از این فکر نکنه بهش بی اعتمادی .. دلم سوخت براش 😐 وقتی گفته میبرمت بپرسیم احتمال خیلی زیاد راست گفته