2777
2789
عنوان

ابله مرغان

139 بازدید | 21 پست

با سلام خسته نباشید و ماه رمضان مبارکتون باشه

من. یه دختر 16 سالم الان این چهار روزه که ابله مرغان گرفتم و تقریبا تاول ها خشک شدن 

سوال من اینه که بعد از خشک شدن چند روز میمونه و بعد کنده میشن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیزی که یادمه تا یه ماه دول میکشه همش بیفته بعضیاش زدوتر بعضیاش دیرتر میفته

یه ماااااه وای خاک به سرم چهار روزه که در اومدن کلا بی اشتها شدم انقدر حال بهم زنن 

تا یه ماه دیگه ناپدید میشم از گرسنگی مامانم بزور میده بخورم 

یه ماااااه وای خاک به سرم چهار روزه که در اومدن کلا بی اشتها شدم انقدر حال بهم زنن تا یه ماه دیگه نا ...

تازه لک های جاش بعد چتد سال میره😈

بی اشتهاییت زود از بین میره

بعد 10 روز که قرنطینه ت تموم شه دیگه برمیگردی به زندگی عادی

تازه لک های جاش بعد چتد سال میره😈بی اشتهاییت زود از بین میرهبعد 10 روز که قرنطینه ت تموم شه دیگه بر ...

چرا منو داری بیشتر میترسونی من یه ماهو نتونستم هضم کنم حالا شد یکسال

تازه لک های جاش بعد چتد سال میره😈بی اشتهاییت زود از بین میرهبعد 10 روز که قرنطینه ت تموم شه دیگه بر ...

پماد و داروهایی ک دکتر داده بهت مرتب استفاده کن پسر دایی ام بعد ی ماه کم کم داره جاش میره طول میکشه

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که دوره ابله مرغان یا مرغون دوره ایه که هرکسی میگذرونه و زهر مار ترین دوره زندگی هرکسیه... من ۱۴ سالم بود که این دوررو گذروندم... فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه که تحت هیچ شرایطی دست به جوش هاش نزن چون جاشون دیگه نمیره ... تحمل کن مال من یک ماه طول کشید تا راحت شدم ..‌ دکترم حتما باید بری بهت احتمالن یه کرم میده 

حالا یه ماهو میشه تحمل کرد اما دوستمون میگه تا یک سااااال

اگه خیلی حساسی میتونی متخصص پوست بری کرم ترمیم کننده اینا میده بهت زودتر جاش میره

اول گفت یه ماه بعد پشیمون شد کردش یک سال

دقیق مشخص نمیشه هر کسی ی جوریه من بچگی گرفتم مادرم ب من نگفت ک نکن کندم الان بیرون ابروهام چال شده مثل هندی ها😂 صدف بیوتی هم اینطوری فقط نخارون