2777
2789
عنوان

مهریه دردسرساز و شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 55418 بازدید | 1000 پست

بعد ۸ سال دیگه کی فکر میکنه مهریت چقدره ، قانونی هم فکر نکنم بشه تعدادشو بیشتر کرد بعد عقد ، زندگیتو بکن عزیزم اینقدر مسائل مهمتر تو زندگی هست که این چیزا پیششون هیچه اگه شوهرت مرد خوبیه تو بُردی فکر بقیه چیزا رو نکن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بعد ۸ سال دیگه کی فکر میکنه مهریت چقدره ، قانونی هم فکر نکنم بشه تعدادشو بیشتر کرد بعد عقد ، زندگیتو ...

نه مرد خوبی نیست 

بیشتر سعی می‌کنه توی زندگی خرم کنه 

اگر همه ایران بیان بهم توهین کنند خوشحال میشه هم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام برم یه جایی چند روز نتونه پیام کنه ا

تو این هشت سال نتونستی بخاطر محبت بینتون بیخیال بشی پس زودتر جداشو احتمالا بجای زندگی کردن تو این هشت سال کینه مهریه تولدت زندگی رو براش زهر کردی اگر نمیتونی بیخیال بشی زودتر اجرا بزار تموم بشه اونم شاید جای دیگه به آرامش برسه تو زندگی یه کم گذشت هم بد نیست انقدر روی این مساله موندی آتو دادی دست بقیه که اذیتت کنن هم زندگی رو به خودت زهر کردی هم اون مرد بیچاره 

نه مرد خوبی نیست بیشتر سعی می‌کنه توی زندگی خرم کنه اگر همه ایران بیان بهم توهین کنند خوشحال میشه هم

تو زن خوبی بودی براش ؟ کینه شتری گرفتی بهترین روزهاتون رو زهر کردی  چطور مرد خوبی باشه 

تو این هشت سال نتونستی بخاطر محبت بینتون بیخیال بشی پس زودتر جداشو احتمالا بجای زندگی کردن تو این هش ...

مهریه 

وسایل خونه 

طلا 

جشن عروسی 

جشن عقد 

جشن نامزدی 

همشون رو گذشتم 

دیگه چیزی وجود نداشت که بگذرم 

در واقعیت اون هیچ کاری نکرده

نه مرد خوبی نیست بیشتر سعی می‌کنه توی زندگی خرم کنه اگر همه ایران بیان بهم توهین کنند خوشحال میشه هم

عزیزم ناراحت شدم😔 کلا سر این قضیه خودتو دلچرکین نکن ،بازم خدای نکرده کار به دادگاه بکشه قانونیش حدود ۱۱۰ تاس ،بهش فکر نکن ،سعی کن شادی رو تو زندگیت پیدا کنی 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
تو زن خوبی بودی براش ؟ کینه شتری گرفتی بهترین روزهاتون رو زهر کردی چطور مرد خوبی باشه

چه کینه ای 

با هم بسته بودیم عزیزم 

یه جشن عروسی فقط از میمون جشنها 

و یه سرویس طلای آبرومند 

همینم نکرد هیچ 

پولاشم داد به خانواده گور به گوریش 

الان من شدم زن بد و ناسازگارو کینه شتری ؟؟

هار شده شوهر من 

عزیزم نمی‌خوام من سکه شوهرم چرا اینقدر گاوهچقدر مرد باید نفهم باشه

تو اینترنت جستجو کن سیاست های زنانه و اونایی اش که با زندگی تون سازگار هست به کار ببر؛

خیلی زود میتونی شوهرت رو همونی کنی که میخوای ؛

خیلی ها تو نی نی سایت تجربیات شون رو گذاشتن که چطوری با سیاست های زنانه اخلاق و رفتار شوهرشون رو تغییر دادن و الان هر چی بخوان شوهرشون انجام میده و گذشته رو هم جبران می‌کنه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و یمن را از چنگال اسرائیل و آمریکای ستمگر و جنایتکار و وحشی نجات بده/ حتی کانادا و اوکراین به دلیل قدرت طلبی و زورگویی و ظلم آمریکا در حال حاضر در حال جنگ با آمریکا هستند/

بیشتر ببینید
عزیزم مهریه ات ۷۵۰ تا هست خونه هم گفتی به نامته چی میخوای دیگه؟مشکلت اینه از شوهرت متنفری و میخوای ط ...

خونه مال من نیست 

اما 

به نامم هست 

من اینکه هیچ کاری برام نکردم ناراحتم 

سخته فهمیدنش 

چه کینه ای با هم بسته بودیم عزیزم یه جشن عروسی فقط از میمون جشنها و یه سرویس طلای آبرومند همینم نکرد ...

چطور خونه به نامت زد مهریه ۷۵۰ هم که زده کم نیست اصلا نباید بعدش پیگیر میشدی کافی بود بیشتر پافشاری کردی زندگی خودتو تلخ کردی

به نظرم گولش بزن ی خونه ای چیزی ب اسمت بزنه حتی اگه لازم شد بگو مهریمو میبخشم البته اگر تو این سالها همش گفتی مهریم مهریم که هیچی نگو فقط گولش بزن چیزی ب اسمت کنه بعد که کرد هر وقت اطرافیان خواستن بچزوننت تو هم بگو فعلا که می بینید هم مهریم هست هم ملک ب نامم زده اینجوری هم زندگیت خراب نمیشه هم تلافی حرف بقیه رو دراوردی