2777
2789
صوت صفیری جون اومدی بگو درمورد من هرچی حس کردی عزیزم🥺❤

عشقم شما با یکی در ارتباطی دوستت داره خیلی مهربونی و ب ازدواج باهات فک می‌کنه یکم تحمل کن دستو بالش باز شه آینده خوبی داری با اونی ک بهش فکر می‌کنی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میشه خواهشا درمموردم بگی م دوسم داره باهاش خوشبخت میشم حست درموردم چیه؟

فراز و نشیب زیاد داری محبتت زیاده ب کیس احساسیت همین باعث میشه فک کنه همیشه هستی دوستت داره اما مواظب باش زیاد مایه نذار از خودت تو این رابطه تو خیلی حرص میخوری یکم ب خودت فک کن با همین فرمون پیش بری ب اون خوشبختی ک مدنظرته نمیرسی

کی دیدار داریم ؟ تو دیدار ازم خوشش میاد ؟ از چیم ؟حسش بعد دیدار بیشتر میشه ؟کلا هرچی از اون روز حس م ...

تو تایم عید احتمالا همو می‌بینید بدش نمیاد ازت اما هنوز جدی نیستی بیشتر ی گزینه ای حسش بهت خوبه بعد دیدار اما در حد عاشق و معشوق ن ی حس ابتداییه شاید بهت پیشنهاداتی خوبی نده سعی کن خامش نشی

سلام عزیزم راجبه اینده من چی حس میکنین؟ با کسی وارد رابطه میشم ؟ چه زمانی چه ویژگی هایی دارهراجبه از ...

سلام گلم شما ظاهراً قبلاً عاشق شدی اما نشده ک بشه ی طرفه بوده بیشتر تو رابطه میری اما زمانی ک از اشتباهای گذشتن درس بگیری بیشتر تو اجتماع باش شانس ازدواج بالاس و فک میکنم ازدواج سنتی داری اگه موقعیت ازدواج ب صورت سنتی پیش اومد صدرصد قبول کن چون آینده خوبی داره

سلام گلم شما ظاهراً قبلاً عاشق شدی اما نشده ک بشه ی طرفه بوده بیشتر تو رابطه میری اما زمانی ک از اشت ...

عزیزم من قبلا عاشق نشدم 

و اینکه اگه میرم تو رابطه پس چرا سنتی ازدواج میکنم؟

تو تایم عید احتمالا همو می‌بینید بدش نمیاد ازت اما هنوز جدی نیستی بیشتر ی گزینه ای حسش بهت خوبه بعد ...

درسته 😭

خب من خیلی سردرگمم ، اون خیلی آدم عجیبی هست ، همرو میتونه قانع کنه برای هرکاری ، بنظرت چی میشه ؟ ازم استفاده میکنه و ولم میکنه ؟

بنظرت تا کی باهمیم ؟ حدس می‌زنی کلا چی میشه بینمون 

عشقم شما با یکی در ارتباطی دوستت داره خیلی مهربونی و ب ازدواج باهات فک می‌کنه یکم تحمل کن دستو بالش ...

میشه به منم بگی بچم چیه🥺

«خدا برایم کافیست🤍»؛ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡