2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم کوردم با یه دختر تورک  دوست شدم حرف حرف خودش بود قانع نمیشد کلا اعصابو حوصله میخواست 

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

دخترای ترک هم مثل دخترای باقی قومیتامون نجیب و خانومن 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

ترک نیستم امدم فقط جواهر ببینم دلم واسه 

وای اون جواهره رو چقد موهاش بلنده 

اون یکی رو چقد سفیده 

وای اون یکی نه اون یکی اون گوشه نشسته رو میگم چی داری میخوری یواشکی نوره گلوت

اووووه آونگه جواهرا رو 

تایپک چه برق برقی شده

ترک کزی چوک گوزل🥺🥹❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
فقط شنیدم از ترکا دختر بگیرید ولی ب ترکا دختر ندیدوالا از بقیه اقوامم خیر ندیدیم حالا نریزید سرم اول ...

بستگی داره گیر چه ادمی بیفتی تو ترکا اگه با یه مرد خوب ازدواج کنی زندگی برات بهشته اینکه میگن به ترکا دختر ندین اشتباهه نمیشه نظر کلی داد 

نه فقط ترک ها هر قومیتی اگه با ادم ذات خراب ازدواج کنی زندگیت از جهنمم بدتر میشه

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله