2777
2789

قبول میکنید⁉️

خواستگار پسر داییمه

همسرش هم دختر خاله پسره ست

فک کنم خبرداره از قضیه

من اصلا ازشون خوشم نمیاد اصصصلا ولی پسره چونکه طلافروشه ازش گاهی طلا خریدم .منظورم اینه گیر افتادم نه میتونم قبول کنم نه رد 

الان سه روزه نوتیفش هست😵‍💫🤕

اهمیت نده اصلا فک کن ندیدی

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول نکن رد هم نکن کلا انگار ندیدی

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

فکر کنم منظورش اینه که قبلاً پسرداییش خواستگاریش بوده بعد جواب منفی داده حالا هم زن داره و ایشونم که ازدواج کرده بعد دیگه ادامه رو بخونید😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚