2777
2789
نشنیدم چه جوریه

دقیقاً پاستیله که داخلش ویتامین داره. البته يه کمی بو و مزهٔ شربت و قطرهٔ مولتی ویتامین داره. من برام از انگلستان آوردن ولی بچه ام دوست نداره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

آره دقیقا امروز ک شکلات خورده لجباز ترع همش اخم داره و بداخلاقه فردا با خوراکی سالم رفت ک هیچ نرفت ...

بعدم قانون باید دست شما باشه. درخواست کرد بگو تموم شده نداربم. ببر حای‌خالیشم نشون بده بهش

parasoo1989@

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه کتاب گرفته بودم براش اونو چند بار خوندم براش اینجوری شد 🥲🤷

یعنی با ی کتاب اینجوری شد؟

نه منظورم شما نبودی میگم دوست فامیل پدر شاید ها شایدم نه بچه ها تو این سن تا ۳ سال رد کنم ی اداهایی دارن 

خدایا مامان ها گناه دارن

یه کتاب گرفته بودم براش اونو چند بار خوندم براش اینجوری شد 🥲🤷

ببین حالیش‌نیس‌باز باید ببندی. بگو اگر‌میخوای‌بربم خونه مثلا‌مادرجون باید پات کنم. یا میخوایم بریم پارک باید پات کنم. بعد زورتو باید با حرف‌زدنو گول‌زدنو چیزای دیگه بچربه. 

parasoo1989@

گلم من چی بگم ک پسرم نزدیک ۴ سالگی یاد گرفت

ی  وقتایی خییلی کم عصبانی میشدم.ولی در اکثر مواقع سخت گیری نمیکردم

اصلانم باج بخش نده

من ی قصری گرفته بودم..ی ساعت یبار میبردم مینشوندم و جیش میکرد

حتی تا ۳ سال و خورده ای هم پوشک کردم

الان الحمدولله خودش میره

اونم فهمیده حساسی ..لج کرده..سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی ب جیش کردنش واکنش نشون نده

ولی براش قصری بگیر و تشویقش کن خودش بره

هر تز گاهی ی عروسکم ببر رو قصری و بگو جیش و پی پی داره

یعنی با ی کتاب اینجوری شد؟نه منظورم شما نبودی میگم دوست فامیل پدر شاید ها شایدم نه بچه ها تو این سن ...

آره بخدا رفتم کتاب بخرم یه کتاب گرفتم گرگ کوچولو با پوشک خداحافظی میکند میخواستم بذارم برا تابستون 

بین کتابا اومد لا دستش خوشش اومد منم چند روز خوندم شد نتیجش 

ببین خیلی ایده ات افتضاح بوده.

باید میگفتی اگه تو کل روز همه جیش هاتو گفتی شب بهت فلان چیز رو میدم 

اخه دم به دقیقه جایزه؟

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
گلم من چی بگم ک پسرم نزدیک ۴ سالگی یاد گرفتی وقتایی خییلی کم عصبانی میشدم.ولی در اکثر مواقع سخت گیر ...

😄بچه ی من قصری جواب‌نداد. سه سالو سه ماهگی گفت دیکه نکن خودم میگم . و هیچ جای خونم کثیف‌نشد . 

البته الان شبا پوشک شورتی میکنم چون شبا‌تاصبح جییییییییش میکنه. 

parasoo1989@

وای اینارو گفتی منم بعد از عید میخوام پسرمو از پوشک بگیرم خدایاااا ما مامانا چقد گناه داریم خدایی،من دخترم اذیتم نکرد اما پسرم قشنگ اذیت کنه میدونم،فقط میتونم بگم این شکلات و پاستیل و پشمک و نده ک نتیجش میشه دندون خرابو و هزینه های بالای دندونپزشکی اطفال چون خودم تازه دندونای دخترمو درست کردم،من واسه دخترم برچسب خریده بودم میگفتم بری جیش کنی جایزت برچسبه بزن ب دیوارای توالت م خوشگل بشن اونم دوس داشت