2777
2789
عنوان

روزه دارا نیان لطفاً

260 بازدید | 28 پست

دارم روزای سختی رو میگذرونم

خیلی سخت

میخوام این لحظاتو ثبت کنم

و چن ماه دیگه وقتی تکلیفم روشن شد بیام این پست و ببینم و از ته دلم بگم آخیش تموم شد

میخوام عکس این گز تبرک برام بمونه همیشه

روزای سختیه الان

انتظار

بلاتکلیفی

دل نگرانی

قلبم انگار سر جاش نیست

انگار تو دهنم و گوشام میزنه

کل هفته بعدو مرخصی گرفتم

اما حال دلم خوب نیست

ذوق هیچی ندارم

نه ذوق چهارشنبه سوری 

نه ذوق عید

حتی هفت سین نچیدم

خرید عید نکردم

دلم آشوبه 

🥺

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

اومدم😃

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم

تنها نیسی

حال دل خیلیا الان خوب نیس

من با امسال چندین ساله خرید عید ندارم

خونه تکونی ندارم

ذوق ندارم

تازه کلی غصه واسترس دارم

امیدوارم مشکلت حل بشه

بی تابی نکن

قوی بااش

وزن سابق در چند سال گذشته :۶۹کیلو  وزن فعلی :۵۸کیلو وزن هدف:۵۱کیلو لاغر میکنم خوش تیپ میشم بعدم اگه خدا خواست با یه بارداری عالی هیکلمو مثل قبل توپولی میکنه 

حال و هوی این لحظه تمام و کمال و چیزی که برا آرامشم دارم میخورم و یه چیز دیگه نوشتم که میخوام اون گز بمونه

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

نوش جونت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید