2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوار بگ .نیم بگ ...

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

بیشتر ببینید
برای عقد اونم داداشت ک درجه بک محسوب میشه شلوار لی گشاد زیاد جالب نیس باید تیپ شیک و رسمی و مجلسی بز ...

فامیلای خودشون بی کلاسن تیپ رسمی هم خوب نیس زیاد

بگ 

نیم بگ

بوت کات هم خیلی شیکه 

درخواست دوستی نمیپذیرم ممنونم از شعورتون °°° حال خوب من برمیگرده اما ارزش از دست رفته تو نه °°° بهترینا رو براتون آرزو میکنم °°° برای قشنگ تر شدن زندگیم یدونه صلوات مهمونم کن °°° برای چیزی یا کسی که ۵ سال دیگه حتی تو یادت هم نیست ۵ دقیقه غصه خوردن هم زیادی است °°° اندکی صبر حوادث روزگار میچرخد °°° برای هیچ چیز عجله نکن به زمان بندی خدا اعتماد کن °°° مراعات هم دیگه رو بکنید آدمای پشت گوشی هم قلب دارن °°° خانواده همه چیزه °°°  خدا جونم شکرت به هزار و یک دلیل 

بیشتر ببینید
فامیلای خودشون بی کلاسن تیپ رسمی هم خوب نیس زیاد

خو باشه عزیزم شما کلاس خودتو پایین نیار اینا بعد سرکوفت میشه 

منم یکی فامیلامون نامزدی گرفته بود مادر عروس اصلا ب خودش نرسیده بود بعد داماده قشنگ ب مادرزنش میگفت یادته روز نامزدی لباسات چجوری بود