2777
2789

خونه تکونی من اینجوریه که مثلا سالن واتاق وتموم وسایلش میزارم بیرون اتاق خالی خالی میشه کفشو دوسه بارطی میکشم وسقف واینارو همه جارو تمیزمیکنم بعدازاول میچینم ولی ظرفاکابینتو فقط دستمال میکشم حس میکنم خیلی طول میکشه اون همه ظرف شسته شه ویه کار الکیم هست آیااشتباه میکنم درست تمیزنمیکنم یعنی

چون خاک می گیرن من سالی دو بار می شورمشون.

همون جا که هایده میگه تو رو به اندازه ی شب های مستی دوست دارم...تو رو به قدرِ تمومِ مُلک هستی دوست دارم...برایم این پریشون حالیا یعنی عبادت...تو رو جانا،به حقِ بت پرستی دوست دارم...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار خوبی میکنی ب نظرمن ادمهای اسراف کار ک دلشون برای اب نمیسوزه ظروف را الکی میشورن و دوباره میچینن سرجاش و استفاده هم نمیکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من فقط سال اول که جاهازمو از کارتن درآوردم چیدم،ظرفارو شستم سال های بعدش فقط دستمال زدم فقط ظروف دم دستی رو شستم 

چون اصلا استفاده نمیشن مهمون زیاد نمیاد برام بیاد هم قبلش می‌شورم گناه داره آب هدر میره

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

منم نمیشورم چون هر دوسه ماه مهمان دارم از همشون استفاده میکنم فقد لیوانا و قابلمه هارو باوایتکس میشورم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

والا منم نمیشورم

آب هدر میره

خیلی مراقبت کنید از آب

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید