امسال میخواستم مسی بچینم ولی نشد اینه شمعدونش رو بخرم
دلم میخواد ی تحولی بدم ولی نمیدونم چی😕
ی دونه سینی گوزنی چوبی دارم با یه بیضی شکل ک جای دوتا لیوان
نمیدونم چ اختراعی از خودم داشته باشم
فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عیدا میریم شهرستان آرزومه یکبار سفره هفت سین بچینم
قبل سفر بچین
من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه ی دنیا کشیدم با چه رویی بعد از این شعر نظامی را بخوانم بیخود تورا لیلا کشیدم...خدایا من هیچ وقت نمی بخشم تو هم اگه بخشیدی دیگه خدای من نیستی..
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من میخوام امسال تو تنگ و جام های شرابخوری هام بچینم استفاده نمیکنیم لا اقل دکوری کنیم باهاشون
منم شرابخوری دارم ولی پایه هاش کج زیاد دوسشون ندارم
فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40