2777
2789
عنوان

شوهرم ‌پیش خانوادش باهام بد رفتاری می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانماشمامسافرت میرین خونواده همسرتونم باهانون میاد

شوهر من اگه خانوادش نیان اصلا میگه بهم خوش نمیگذره فقط باتو و بچه ها باید حتما خواهراس یا داداشش اینا باطن بدبختی

امضات چی میگه؟  تو به این یارو شوهر کصمغزت ، متعهد و متاهل هستی؟😐😐😐

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
امضات چی میگه؟ تو به این یارو شوهر کصمغزت ، متعهد و متاهل هستی؟😐😐😐

نباشم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نباشم ؟

نمیگم نباش

همچین توی امضات به شوهرت اشاره کردی که انگار خیلی عاشق معشوقید

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
به نظرت چرا

چند ساله ازدواج کردید ؟؟

خدا روشکر که بی محلی ندیدی اگه شوخر حروم زاده منو میدی رفتار و اخلاق و گفتارشو چی می‌گفتید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
نمیگم نباش همچین توی امضات به شوهرت اشاره کردی که انگار خیلی عاشق معشوقید

عشق مراقبت می‌خواد 

متاسفانه همسرم تمام شاخه ها رو خشکوند 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چند ساله ازدواج کردید ؟؟ خدا روشکر که بی محلی ندیدی اگه شوخر حروم زاده منو میدی رفتار و اخلاق و گفتا ...

تازه خونم رو چیدم ماه دیگه مراسم ازدواج بود 

شوهرم خیلی اذیتم میکنه 

کتک زد امروز منو در حد مرگ 

یه روز خوبه یه هفته بد 

بیشتر ببینید
تازه خونم رو چیدم ماه دیگه مراسم ازدواج بود شوهرم خیلی اذیتم میکنه کتک زد امروز منو در حد مرگ یه روز ...

ای بابا 

انشاا ک درست بشه و خوشبخت باشید..من هم خودش حرومزاده بود هم خانواده ش بد تر ازون دیر فهمیدم الانم بخاطر بچم می‌سوزم فقط

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید