2777
2789

وقتی پیش خانوادش هست 

باهام سردی میکنه 

بد حرف میزنه 

امروز حتی کنارم ننشست غذا بخوره 

بلند شد رفت تو حیاط نشست 

گفت حالم خوش نیست 

وقتی کلا از خونه خارج شدیم 

گفت خبببب حالا دستتو بده بهم 

و قربون صدقه رفت 

به نظرتون چرا پیش خانوادش آدم حسابم نمیکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

خاک تو سرش کنم مثلا میخواد بگه زنشو تحویل نمیگیره

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خاک تو سرش کنم مثلا میخواد بگه زنشو تحویل نمیگیره

به نظرت چرا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

شوهر منم اینجوریه 

فکر میکنن اگه مارو تحویل بگیرن خانواده هاشون ناراحت میشن 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید

شوهر من پیش مامانش اینا خیلی عادی برخورد میکنه گاهی هم بامن محکم حرف میزنه ، میگه باید اینجوری باشم مامانم حساس نشه ،اخه واقعا حساس میشه گاهی 

ولی خب چون خیلی مهربونه من میگم اشکال نداره

به نظرت چرا

بعضی مردا اینطوری ان میخوان بگن زن ذلیل نیستن پیش خانوادشون عار میدونن خوب رفتار کنن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید