2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممکنه مثبت باشه،احتمالا نمونه ادرار زیاد ریختیبرا من یبار اینطوری مثبت بود البته خیلی زود زده بودم،ش ...

نه من ۹روز تاخییر و‌روز ۵کاملا‌منفی‌ بد یه خط تبخیر انداخت که طوسی بود این صورتیه ولی 

نه من ۹روز تاخییر و‌روز ۵کاملا‌منفی‌ بد یه خط تبخیر انداخت که طوسی بود این صورتیه ولی

انشاالله خیره عزیزم ،در بعضی مواردم لقاح دیر تشکیل میشه،بنظرم برو سونو یا آزمایش بده 

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
امروز زدم کامل کلمل منفی بازیه هر ماه دیگه به هاله اعتماد نمیکنم

صد در صد میگیره ولی افت میکنه مثل اون سری باید مشکلت پیدا بشه یا از تو یه که ضعیفه یا همسرت بنظرم شما مکمل بخورین تاثیر بذاره

پخش شده خرابه

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

امروز زدم کامل کلمل منفی بازیه هر ماه دیگه به هاله اعتماد نمیکنم

سلام چی شدی پریود اومد ؟ من الان تست زدم منفی شد گفتم شاید خدا دلش به رحم اومد میدونی چیه فکر میکنم میبینم راه زیاد مونده حالا پریود بشو برو ویزیت بعد بگه ۲ هفته دیگه بیا عمل بعد بری عمل یه بارم واسه ویزیت بعد پریود دوباره ویزیت دارو امپول بعد انتقال حالا اگه بشه یا نشه دلم سر میاد پرستو خسته شدم میترسم از نشدنش اخه چرا خدا همونطور بهمون بچه نمیده چرا کسایی که بچه دارن قدر نمیدونن