2777
2789
نزدیک به یکساله که هنوزحال روحیم خوب نشده وداغونم وفقط آرزودارم یکبار ازشرکت که میومدگفت پرپر کجایی ...

🥺🥺🥺عزیزم 

چه خوب که یه جور زندگی کردید که الان دلتنگشون باشید 

به نظرم کیفیت از کمیت مهم تره 

یک سال عاشقانه زندگی کردن بهتر از یه عمر تنها بودن تو متاهلیِ

پس شکر گذار باش که زندگی خوبی با همسرت داشتی

راهش پرنور✨️ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت یه هفته برو خونه مادرت تو بچه هاتو نبینم (آخه راهمون دوره دیر به دیرمیرم سر میزنم)

بعد من ناراحت شدم گفت شوخی کردم من بدون تو دو روزم نمیتونم دووم بیارم راست میگه وقتی که خونه مامانم میرم از دو سه روز اول غر زدناش شروع میشه تا من بگم بیا دنبالمون ساکت میشه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

گفت قبل از تو زندگیه من فاقد ارامش بود با تو معنی ارامش و امید به زندگی داشتن رو فهمیدم

واقعا از ته دلش داشت میگفت،خیلی همدیگه رو دوست داریم

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

امیدوارم بتونی فراموش کنیمن با اکانت قبلیم باهاتون زیاد درد و دل کردمبرای همین در خاطرم موندید❤

ممنونم ♥️

عزیزم کنجکاو شدم اسم اکانت قبلیت رو بدونم البته اگه اشکالی نداره؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
ممنونم ♥️ عزیزم کنجکاو شدم اسم اکانت قبلیت رو بدونم البته اگه اشکالی نداره؟!

الان یکی از تاپیک هاتون رو لایک میزنم

نمیخام در سایت زیاد شاسایی بشم

میدونید که...

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️