2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیروز مانتو گرفتم صبح زنگ زد بهم گفت چون تو اون مانتو رو پوشیدی مانتو قشنگ شد اصلا من ذووووق پنج دقی ...

چقد همه کامنتا قشنگن

لبخند رو لبم نشست با همشون

خدارو شکر، خوشحال شدم واسه همه تون

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

پارتنرم هست

رفتیم لباس بخریم یه فروشنده  کلا از شب قبل و روز بعد بهش نگاه میکرده آخرش من نبودم بهش سلام کرده خواسته حرف بزنه محل نداده  اومدیم بیرون  خرید هام کلا تموم شد گفت

من تو ماشین عصبی شدم و رفتم تو خودم ساکت شدم😅

یهو ی جا وایستاد گفت میرم کار دارم اصلا نفهمیدم کجا رفت

رفت برام گل خرید آورد گفت من مال خودتم نگران نباش🥲

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

اصلا اهل حرف عاشقانه زدن نیست انقد مغروره

فقط یه بار رفته بودیم خرید داشت با فروشنده که دختر بود میگفت ،می‌خندید

البته اصلا اهل لاس زدن نیست و اصلا هم هول نیست ،یه موضوعی پیش اومده بود که باعث شد این اتفاق بیفته

ولی من بدم اومد از این کارش

شب که رفتیم بخوابیم گفت بیا بغلم نرفتم گفت چرا نمیای بهش دلیل ناراحتیمو گفتم گفت دیوانه من تورو با دنیا عوض نمیکنم

اونجا قند تو دلم آب شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

بهم گفت تو اولویت اول واخر زندگییمی.

دوس ندارم ازت دور باشم کاش میشد سرکار نرم همش کنار توو بمونم وقتی هم میرم دوس دارم زود بگذره بیام پیشت کنارت ارامش میگیرم.

یبار هم گفت تورو حتی بیشتر از مادرم دوس دارم...

حرفای اینجوری زیاد میزنه بهم در عمل هم محبت میکنه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه حرفاش …🥲🥲

ولی ی بار ی چیزی گفت 

گفتش که :من باید خیلی حواسمو جمع کنم خیلی باید باهات خوب باشم خیلی ،ک اون دنیا دوباره دلت بخواد کنار من باشی و باهم زندگی کنیم،تا دوباره انتخابم کنی 🥲

... 🤍🦋