2777
2789
دوستان عزیز سلام کیسه های بودار یا همون Nappy Sacks برای مادرانی که کوچولوهاشون پوشک میشن بسیار کارامد هست . پوشک کثیف رو توی این کیسه ها میزارید و درشو میبندید . اگه توی دستشویی توی سطل بندازید بوی خوب از اونجا میاد نه بوی بد پوشک کثیف . برای مواقعی هم که خونه کسی مهمون هستید یا توی مطب دکتر یا ماشین ... مجبور به تعویض پوشک کوچولوتون میشید ، میتونید با خیال راحت پوشک و یا لباس کثیف دلبندتون رو توی این کیسه ها بزارید و داخل کیف یا ساک نوزاد قرار بدید و نگران هیچ بوی بدی نباشید . من خودم دخترم الان 4 سالشه ولی از نوزادی تا 2 سال و 2 ماهگی که از پوشک گرفتمش همش از همین کیسه های بودار استفاده کردم و شخصا خودم خیلی خیلی راضی بودم و به همه مامانای گل پیشنهاد میکنم . در حال حاضر 2 بسته کیسه بودار آلمانی موجود هست . اینها از سفارشات قبلی مونده بود . اگه کسی بیشتر میخواد سفارشات جدیدمون 1-2 ماه دیگه از آلمان میرسه . با من تماس بگیرید و بهم شماره تماس بدید از خودتون که موقعی که جنس ها رسید خبرتون کنم . این 2 بسته که الان دارم : یکیش 100 تایی هست مارک Baby Dream - اصل آلمانی - در بسته بندی در دار و یکی 40 تایی مدل رولی مسافرتی مارک Pely آلمان قیمت بسته 100 تایی .... 50000 تومان قیمت 40 تایی مسافرتی ... 35000 تومان شماره تماس 09122124453

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم هر دو بسته موجود فروخته شد . بار جدید 1-2 ماه بعد میرسه هر کی میخواد شمارشو به من بده که سری جدید سفارشات رسید خبرش کنم فقط لطفا یا برام ایمیل کنید شمارتونو یا اس ام اس بفرستید چون اینجا ممکنه زود به زود نتونم بیام ممنون شماره من 09122124453
سلام رهاجون ، چک میل کن لطفا
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
دوستان عزیزم ما از هفته پیش شو لباس و وسایل کودک داشتیم . تا آخر این هفته هم برقراره . ساعت 4 تا 7.30 هر روز تا جمعه . اکثر وسایل دخترونه هست و برند های معروف و اصلن از انگلیس برادرم فرستاده . همه چی یا نو هست و یه سری در حد نو که خیلی کم استفاده شده . بیشتر هم برای نوزادی تا 3 سال هست . این آدرس تاپیک هست . کیسه های بودار هم تو شو گذاشتیم . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=926472&PageNumber=1
2810