2777
2789
عنوان

معلما و اولیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست

ناراحت نشیدا ولی شما وظیفه دارید تا هفته دیگم بیاید ،خب چی میشه درس هارو با بچه ها مرور کنید ،معلم پارسال بچه منم زنگ زد گفت ده نفر هستید بیاید بچه هاتون و ببرید یعنی چی آخه، خب درس باهاشون کار کن ،مرور کن ،امسالم معلم ویس فرستاده هفته دیگه درس نمیدم فقط مروره هر کی مسافرت میخواد بره بره ،به زبون بی زبونی گفت نیاید،بخدا زمان ما معلما وجدان داشتن تا روز آخر سال میومدن و پای کار بودن

پسر من اینا فحش مادر گذاشتن

وای خداااا چندمین پسرا خیلی با مزن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخدا با زبون روزه حالا منتی نیست حقوق میگیریم ولی خب این شیطوتا واقعا انرژی نمیزارن مخصوصا شیفت عصر

بله درکتون میکنم بعضی مادرابخاطرراحتی خودشون تاروزاخرمیفرستن اووف

ناراحت نشیدا ولی شما وظیفه دارید تا هفته دیگم بیاید ،خب چی میشه درس هارو با بچه ها مرور کنید ،معلم پ ...

ببین عزیزم زمان ما فرق میکرد بچه ها ساکت بودن به قرآن که بچه ها گوش نمیدن یه مسأله پای تخته می نویسی دو ساعت اه و ناله و گریه خانم خسته شدم 

اصلا قابل مقایسه با زمان ما نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سلام جانا یه ترفند از منه معلم یادبگیر همیشه دوسه روز مونده به تعطیلی عید براشون امتحانو کوئیز بزار ...

اینا پسر بچه هستن متاسفانه هیچی سرشون نمیشه 

یه کلاس من خیلی قشنگ و قاطع گفتن سه شنبه هم میان🙂

یعنی هفته بعد تا سه شنبه 

یعنی هفته بعد تا سه شنبه

روزای قبلش که اون مدرسه نیستم. سه شنبه که باهاشون کلاس دارمو پرسیدم اوناهم گفتن بله میایم

حتما روزای قبلشم میان دیگه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣به نماینده مادرا بگو

خاک بر سر مدیر. نماینده نداریم گروه خصوصی مامانا نداریم فقط گروه شاده که مدیر و معاون و همه توشن

ببین عزیزم زمان ما فرق میکرد بچه ها ساکت بودن به قرآن که بچه ها گوش نمیدن یه مسأله پای تخته می نویسی ...

خب از تربیت غلط مادراست، والا من بچم بیش فعاله به معلم هاش میگم باور نمیکنن بس که اروم میشینه، درسشم عالیه ،تنها مشکلی که داره خیلی نمیتونه اروم بشینه بخاطر همین به معلمش گفتم وسط کلاس یه دور بفرستش بیرون ئه آب به صورتش بزنه بیاد ،دیگه هیچی مثل قدیم نیست ،بچه ها لوس و ننر، مادرای از خودراضی و متوقع و پرو

خب از تربیت غلط مادراست، والا من بچم بیش فعاله به معلم هاش میگم باور نمیکنن بس که اروم میشینه، درسشم ...

دقیقا اصلا این دانش آموزان احترام نمی‌دونن چیه 

بعد یه گزینه دیگه هم زمان قدیم‌ کارمند و معلم و حقوق بگیر واقعا تو رفاه بودن دل می‌سوزوندن ولی الان خیلی بد شده 

ما جز فقیراییم با این حقوق که میدن که بخدا باید ماژیک هم خودمون بخریم

ناراحت نشیدا ولی شما وظیفه دارید تا هفته دیگم بیاید ،خب چی میشه درس هارو با بچه ها مرور کنید ،معلم پ ...

بچه هایی که میان معمولا شیطونان.

میان که بادوستاشون وقت بگذرونن

من ازکلاس۳۵ نفرم ۱۰نفراومده بودن.همون اول گفتن درس نه، باهم حرف بزنیم

منم گفتم نه ده نفر کم نیست مرور درسامونو داریم.

۲۰دقیقه بسختی مرور کردم.همزمان اونا کلی غر میزدن که خسته شدیم،چرا بازی نمیکنیم،چرا سختگیری میکنید ما فکرمیکردیم درس نداریم، دیگه نمیاییم و...

تقصیر معلم نیست واقعا

اونایی که میان فقط برای وقت گذروندن با دوستاشون میان

دردم از یار است و درمان نیز هم
سلام جانا یه ترفند از منه معلم یادبگیر همیشه دوسه روز مونده به تعطیلی عید براشون امتحانو کوئیز بزار ...

سلام عشقم❤والا بعضیا امتحان جامع هم بذاری یکی ب قول شما واس فرار از خونه تکونی و بعضیا هم واس بازیگوشی و دوستاشون میان😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید