2777
2789

کدومش بهتره  

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
بیشتر ببینید

هیچ کدام

با وررش کنترلش میکنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلاح سبک زندگی رو رعایت کردم و البته دکتر زنان رفتم و آزمایشات و سونو انجام دادم و گفتند که تنبل ...

خب چیا خوردی چطوری رعایت کردی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
بیشتر ببینید

تنها راهی ک دائمی کنترلش کنی اصلاح سبکه

ن داروی شیمیایی ن گیاهی درمانش نمیکنن

چون اصلا درمانی نداره.

بدن در اثر خواب بدموقع ، غذای نامناسب ، کم تحرکی دچار اختلال در ترشح هورمون شده ، اگه اینا رو درست کنی برمیگرده ب روال درست.

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
چه ورزشی؟

بدنسازی براش خوب نیست چون هورمون کورتیزول رو افزایش میده ...

ورزشایی مثل رقصیدن

ورزشای هوازی

یوگا

بعد تغذیتم رعایت کن

مثلا غذاهای فراوری شده مثل سوسیس و پفک و چیپس نخور

البته من اول رفتم دکتر یه مدتی با دارو کنترلش کردم بعد که علائمم کم شد رفتم سراغ این چیزا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بدنسازی براش خوب نیست چون هورمون کورتیزول رو افزایش میده ...ورزشایی مثل رقصیدنورزشای هوازییوگابعد تغ ...

مرسی گل

علائمتونو میشه بگین؟ من میترسم اگه دکتر بهم قرص بده ضرر داشته باشه

مرسی گلعلائمتونو میشه بگین؟ من میترسم اگه دکتر بهم قرص بده ضرر داشته باشه

من تنها علائمی ک داشتم این بود ک تایم تخمک گذاریم خونریزی داشتم یعنی انگار ماهی دوبار پریود شدم و چون قبلش هزماه دقیق سرموقعش پریود میشدم اصلا فکر نمیکردم که مشکلی باشه

ولی درکل علائمش زیاده مثلا نمیتونی لاغر شی

سر موقع پریود نمیشی و جابجا میشه

موهای ضخیم دور نوک سینه یا چونه

خب چیا خوردی چطوری رعایت کردی

قند مصنوعی تا حد امکان نخور مثل شکلات، بستنی و ...

نوشابه و سس مایونز اصلا نخور

آب در طول روز زیاد بخور

پیاده روی و ورزش مرتب داشته باش

استرس رو از خودت دور کن

شب ها قبل از ساعت  ۱۲ بخواب و صبح ها قبل ۸ بیدار شو

حتما صبحانه بخور

کلا سعی کن سالم خواری داشته باشی و پفک و چیپس و خوراکی های بسته بندی هم تا حد امکان نخور

فست فود و کالباس و سوسیس هم نخور

می‌دونم اصلاح سبک زندگی خیلی چیزهای دیگه هم هست اما من همین موارد رو فقط رعایت کردم و خداروشکر نتیجه اش برام خیلی خوب بود

قند مصنوعی تا حد امکان نخور مثل شکلات، بستنی و ...نوشابه و سس مایونز اصلا نخورآب در طول روز زیاد بخو ...

این مواردو به جز خواب خیلی وقته رعایت میکنم

بیشتر ببینید