2777
2789
عنوان

رفتارباکودک

76 بازدید | 7 پست

سلام خانومامن با مادرشوهرم اینا تو یه حیاط زندگی میکنیم من یه دختر۴ساله دارم بچه من هروقت میخواد گریه کنه یا باکمترین صدایی که میده زود خودشو میرسونه که چیشده وفلان یکم زیادی دوسش دارن و خیلی روش حساسن دخترمنم هی میره اونجاومیاد منم دوس ندارم بیش از حد رفت آمدکنه بخاطر کارای مادرشوهرم بعضی وقتا بابچمم بدرفتاری میکنم گاها روش دست بلند میکنم بعدعذاب وجدان میگیرم دخترمن خیلی بچه آرومی هست ولی واقعا رفتارای اونا خیلی رو رفتار بچم تاثیرمیذاره مثلا وقتی میریم اونجا میگم برگردیم خونمون دخترم گریه میکنه اوناهم زودمیگن باش نرواین نمیره میمونه اینجاو...اونوقت بچه بدعادت میشه حرف من براش بی اهمیت میشه آدم حسابم نمیکنه چون اونا پشتش درمیان ودخترم انگاری دل مینده که آره مامانم نمیتونه چیزی بگه یاکاری کنه میخوام یکم ازاونا سردشه چون واقعا رفتاراشون باعث میشه بابچم بدرفتاری کنم و عذاب بگیرم.مثلا ازبیرون میایم توحیاط میگه میرم خونه اونا میگم نه یکم سروصدامیکنه زودخودشوپرت میکنه حیاط که چرانمیزاری خوب بزاربیادبچه روازدستم میگیره وانگارنه انگارکه من مادراون بچم دیگه واقعا گیجم نمیدونم چیکارکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول اینکه جلو خانواده شوهرت نقطه ضعف نشون نده

با دخترت وقتایی ک تنها هستین اروم و مهربانانه صحبت کن و بهش یاد بده این رفتارش اشتباه

تو خونه واسش سرگرمی داشته باش

خواهر منم اینجوری بود پسرش وابسته مادربزرگ بود تا گریه میکرد زرت میومدن از بغل خواهرم میگرفتن میبردن با شوهرش دعواش میشد مادرشوهرش میومد بچه رو میگرفت میرفت تو خونه درپ قفل میکرد شوهرشم خواهرمو مینداخت بیرون بچه رو عصبی و بی تربیت کردن تا اخرش خواهرم قهر کرد و مهریه شو اجرا گزاشت که دیگ شوهرش براش خونه جدا گرفت الان انقد راحته که نگو تا مستقل نشی وضع همینه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

تا وقتی یجا زندگی میکنید چجوری توقع داری بچه نخواد بره اونجا

لا کتک و بد رفتاری چنان آسیبی به بچه ات میزنی تا بزرگسالی از یادش نمیره مطمئن باش حتی تو بزرگی ازت کینه داره و همیشه تو دلش خواهد موند 

حالا ببین آسیب کدوم بیشتره؟

ما همه از کودکی عاشق مادربزرگامون بودبم همینجوری بودیم چیه مگه؟؟؟؟؟