سلام خانما دیروز سونو انجام دادم دکتر گفت ۱۸۲۰ و گفت کمه وزنش بردم پیش دکتر خودم اونم گفت کمه و دوهفته دیگه باید باز سونو انجام بدم شما وزن نی نی تو این هفته ها چند بوده؟چیکار کنم سریعتر وزنش بره بالا؟چون خطر زایمان زودرس دارم خیلی میترسم نارس و ضعیف باشه اگه راهکاری دارین بگین لطفا🙏
میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دکتر خودت این مسائل تخصصی رو بپرس. اونه که وضعیت قند و ویتامیناتو میدونه
من سونو ۳۳ ندادم. ۳۱ هفته ۱۸۰۰ بود
سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
سونو رو پیش دکتر خودم بردم گفت اره یکم وزنش پایینه من استراحت مطلقم و تحرکی ندارم از اون میتونه باشه ...
فکر نکنم. نگفت چی بخوری و چیکار کنی؟
سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من ۲۸ هفته انجام دادم وزنش ۱۲۰۰ بود. گفت کمه پودر لیدی میل برام تجویز کرد و گفت روزی ۲ بار بخور. ۳۱ هفته شده بود ۱۸۰۰ گفت خوبه