2777
2789

سلام خانما دیروز سونو انجام دادم دکتر گفت ۱۸۲۰ و گفت کمه وزنش بردم پیش دکتر خودم اونم گفت کمه و دوهفته دیگه باید باز سونو انجام بدم شما وزن نی نی تو این هفته ها چند بوده؟چیکار کنم سریعتر وزنش بره بالا؟چون خطر زایمان زودرس دارم خیلی میترسم نارس و ضعیف باشه اگه راهکاری دارین بگین لطفا🙏

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای این هفته خیلییییی کم‌نیست . نگران نباش استرس از همه چی‌بدتره . باید آجیل و خرما و حلوا بخوری خی ...

نمیدونم خیلی نگرانم شما چند بود تو این هفته ها؟

از دکتر خودت این مسائل تخصصی رو بپرس. اونه که وضعیت قند و ویتامیناتو میدونه

من سونو ۳۳ ندادم. ۳۱ هفته ۱۸۰۰ بود

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
۱۴۰۰ اینا‌نگران نباش بعد ۳۵ یهو میره بالا اینایی که‌ گفتمو بخور

خداکنه بره بالا 

شما الان زایمان کردین؟چنده وزن نی نی

از دکتر خودت این مسائل تخصصی رو بپرس. اونه که وضعیت قند و ویتامیناتو میدونهمن سونو ۳۳ ندادم. ۳۱ هفته ...

سونو رو پیش دکتر خودم بردم گفت اره یکم وزنش پایینه من استراحت مطلقم و تحرکی ندارم از اون میتونه باشه؟

عزیرم میشه علت اینگه میگی ریسک زایمان زودرس داری بگی

سرکلاژ و پساری دارم عزیزم و بچه پایینه و استراحت مطلقم

سونو رو پیش دکتر خودم بردم گفت اره یکم وزنش پایینه من استراحت مطلقم و تحرکی ندارم از اون میتونه باشه ...

فکر نکنم. نگفت چی بخوری و چیکار کنی؟

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
نه هیچی نگفت فقط گفت دوهفته دیگه سونو رو تکرار کن

من ۲۸ هفته انجام دادم وزنش ۱۲۰۰ بود. گفت کمه پودر لیدی میل برام تجویز کرد و گفت روزی ۲ بار بخور. ۳۱ هفته شده بود ۱۸۰۰ گفت خوبه

بیشتر ببینید