2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم.... من که انقد استرس دارم. اما بعضی وقتا ممکنه که دیرتر ضربان قلبش شنیده بشه، اونوقت اگه آدم سر 8 هفته بره و خدای نکرده نشنوه تا دفعه بعدی که بره سونو میمیره و زنده میشه . بعضی وقتا پیش میاد که توی هفته نه و ده شنیده می شه. یه خانمی توی همین سایت می گفت که بعد از یه سقط برای نی نی دومش توی 8 هفته صدای قلبشو نشنیده بود اما سقط نکردش. بعد از 7 - 8 روز بعدش نی نیش ضربان قلب داشت.
2805
دکتر من هم کارشناس عالی مامایی داره هم کارشناس ارشد روانشناسی. چندتا کتاب بهم معرفی کرده که ممکنه اسم نویسندشونو خوب یادم نباشه. 1- از دولت عشق: چوپرا 2- استاد عشق: دکتر حسابی 3- همه مادران سالمند اگر 4-ریحانه بهشتی
وای چه جالب شیرین جون منم تاریخ پری 25 مهر بود الانم 8 هفته و دو روزم هستش هفته پیشم صدای قلب نینیم شنیدم فقط تورو خدا اگه می تونین استرسسسسسسسسسسسس نداشته باشین که از هرچی بدتره
آخی!!! آره واقعاً جالبه!! مرسی گلم. خوش به حالت. ایشالا که نی نی کوچولوتو تا آخر 9 ماه سالم نگهش داری. و بعدشم صحیح و سالم به دنیا بیاد. واسه منم دعا کن این دفعه رفتم سونو صدای قلبشو بشنوم.
الان 2-3 روزه که زود به زود گرسنم میشه انقد خوشحالم، شاید باورت نشه که حالت تهوع که دارم باعث می شه فکر کنم که نی نیم سالمه و حیات طبیعی داره واسه همینم اصلاً ناراحت نیستم. توام ححالت تهوع داری مرمری؟
2810