بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختراتون سالم باشن انشااللهمیشه بگید سر بارداری دختراتون چی مصرف کردید که چشاشون مشکی شد ؟
مرسی عزیزم ❤️ ❤️
فکر کنم بیشتر جنبه ارثی داشت چون مادر همسرم و یکی از خواهر شوهرام رنگ چشاشون مشکی مشکی و اینکه سر جفتشون رازیانه مصرف کردم باعث شد چشاشون درشت و کشیده و خوش فرم بشه دختر کوچیکم در واقع دو جفت چشمه که یه آدم بهش وصله 😅بزرگه هم همه بهش میگن چشم آهویی 😁
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
راستی از چند ماهگی رازیانه مصرف کردید و به چه صورت ؟دمنوش یا عرق یا جوشونده ؟
من از ماه سوم به بعد مصرف کردم به صورت دم کردنی یه مقدار غلیظ و لعاب دار که میشد میخوردم البته قبلش حتما با یه پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید چون به هر حال بارداری ها باهم متفاوت
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹