2777
2789
عنوان

برای مشکی شدن چشم جنین دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 95 پست
🙄😐

ببخشید میشه بگی کجا گفتم آبیه؟؟؟؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید میشه بگی کجا گفتم آبیه؟؟؟؟

یکم بالاتر مگه نگفتین ؟

نمیدونم شما بودین یا یه خانوم دیگه

شایدم من اشتباه گرفتم شما رو با یکی دیگه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
با تغذیه هم‌ میشه رنگشو تا یه حدی تغییر داد

صد در صد ژنتیکی عزیزم تغذیه هیچ تاثیری نداره رنگ چشم نی نی شما هم زمان لقاح مشخص شده رفته

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
لطفا اینکار و نکن رازیانه کلا تو بارداری خطرناکه، تعادل هورمونی و بهم میزنه، باعث انقباض میشه و احتم ...

ممنون که اطلاع دادین

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
یکم بالاتر مگه نگفتین ؟نمیدونم شما بودین یا یه خانوم دیگهشایدم من اشتباه گرفتم شما رو با یکی دیگه

نه عزیزم من نگفتم احتمالا با یک نفر دیگه اشتباه گرفتین من جفت دخترام چشماشون مشکی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه عزیزم من نگفتم احتمالا با یک نفر دیگه اشتباه گرفتین من جفت دخترام چشماشون مشکی

دختراتون سالم باشن انشاالله

میشه بگید سر بارداری دختراتون چی مصرف کردید که چشاشون مشکی شد ؟

دختراتون سالم باشن انشااللهمیشه بگید سر بارداری دختراتون چی مصرف کردید که چشاشون مشکی شد ؟

مرسی عزیزم ❤️ ❤️ 

فکر کنم بیشتر جنبه ارثی داشت چون مادر همسرم و یکی از خواهر شوهرام رنگ چشاشون مشکی مشکی و اینکه سر جفتشون رازیانه مصرف کردم باعث شد چشاشون درشت و کشیده و خوش فرم بشه دختر کوچیکم در واقع دو جفت چشمه که یه آدم بهش وصله 😅بزرگه هم همه بهش میگن چشم آهویی 😁

مرسی عزیزم ❤️ ❤️ فکر کنم بیشتر جنبه ارثی داشت چون مادر همسرم و یکی از خواهر شوهرام رنگ چشاشون مشکی م ...

الهی زنده باشن همیشه و زیر سایه شما و همسرتون سالیان سال با شما زندگی کنن

مرسی عزیزم ❤️ ❤️ فکر کنم بیشتر جنبه ارثی داشت چون مادر همسرم و یکی از خواهر شوهرام رنگ چشاشون مشکی م ...

راستی از چند ماهگی رازیانه مصرف کردید و به چه صورت ؟

دمنوش یا عرق یا جوشونده  ؟

الهی زنده باشن همیشه و زیر سایه شما و همسرتون سالیان سال با شما زندگی کنن

مرسی عزیزدلم از دعای قشنگت صد برابر به خودت برگرده قشنگم 🙏🩵🩵🩵🩵🩵

راستی از چند ماهگی رازیانه مصرف کردید و به چه صورت ؟دمنوش یا عرق یا جوشونده ؟

من از ماه سوم به بعد مصرف کردم به صورت دم کردنی یه مقدار غلیظ و لعاب دار که می‌شد میخوردم البته قبلش حتما با یه پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید چون به هر حال بارداری ها باهم متفاوت 

من از ماه سوم به بعد مصرف کردم به صورت دم کردنی یه مقدار غلیظ و لعاب دار که می‌شد میخوردم البته قبلش ...

چشم ممنون اطلاع دادین

ببخشید در هفته چند بار رازیانه مصرف می‌کردید؟

اصلا کسی هم هست که چشم مشکی دوست داشته باشه؟همه بور دوست دارن💔💔

چشم بور ؟؟