2777
2789

بچه اولم مسمومیت با دار گرفتم خیلی وزن کم گرفت الانم وزن نمیگیره اونقدر خون دل خوردم

خالا دوباره باردارم همش نگران مسمومیت بارداری ام

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر واقعا واژه ی غریبیه سره زایمان بچم فوت شد یادمه زمستون بود هوا سرد میشد من گریه میکردم هوا بارونی بود من گریه میکردم ولی حتی روم نمشد بپرسم بچه امو دفن کردید سنگ مزار داره یان آب نره داخلش بعد چهل روز فهمیدم که نه بنا بردن دفنش کردن اونجاس فهمیدم مادری چقدر سخته

مادر واقعا واژه ی غریبیه سره زایمان بچم فوت شد یادمه زمستون بود هوا سرد میشد من گریه میکردم هوا بارو ...

الهی بگردم

اگه ناراحت نمیشی بگو چرا فوت کرده

کم وزن بودن بچه اصلا نگرانت نکنه من دوتاش و بزرگ کردمدر مورد مسمومیت از اول برو زیر نظر متخصص

مرسی گلم الان سه سالشه هنوزم خیلی کم وزنه

زایمان زود رس داشتم بچه یه هو اومد تو واژنم تا رفتم بیمارستان خفه شد

خدا ع.ضشو بهت میده گلم انشا الله هم در دنیا هم در آخرت 

خدا ع.ضشو بهت میده گلم انشا الله هم در دنیا هم در آخرت

خیلی سخته من دیر باردار شدم بعد هشت سال اصلا یه ذوقی تو کله فامیل بود یه هو پر کشید یه سال افسرده وداغون بودم بدتر از اینکه آزمایش وغربالگریاش سالم بود فقط من نرمی رحم داشتم عذاب وجدان ولم نمیکنه 

[QUOTE=374774397]خیلی سخته من دیر باردار شدم بعد هشت سال اصلا یه ذوقی تو کله فامیل بود یه هو پر کشید یه سال افسرده ود 

خداوند بهت صبر بده عزیزم

[QUOTE=374774397]خیلی سخته من دیر باردار شدم بعد هشت سال اصلا یه ذوقی تو کله فامیل بود یه هو پر کشید ...

ولی یه چیو بدون تا خدا نخاد هیچ اتفاقی برای آدم نمی‌افته حتی برگی از درخت نمی افته گاهی با این اتفاقا مورد امتحان الهی قرار می‌گیریم هیچ وقت بد به دلت راه نده 

ولی یه چیو بدون تا خدا نخاد هیچ اتفاقی برای آدم نمی‌افته حتی برگی از درخت نمی افته گاهی با این اتفاق ...

احسنت

ممنون حرفت خیلی آرامش بخش بود

مرسی گلم الان سه سالشه هنوزم خیلی کم وزنه

بچه های من ۱۰ ساله و ۱۵ساله آن

منظورم اینه کم وزنی مشکلی براشون پیش نیاورده خدایی نکرده خیلی ضعیف نیستن 

خود من همیشه خدا لاغر بودم ولی سالم خداروشکر