2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم بچم شیرخشکی شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 32 پست

اینا رو از کجا آوردی؟ شیر مادر تا شش ماه الی یکسال برای بچه مصونیت از بیماری ایجاد میکنه و بعد از یک سالگی سیستم ایمنی مادر و بچه جدا میشه.. من بچم شیر خشکیه بچه جاریم شیر مادری همیشه هم مریضه چون مراعات نمیکنه.. بچه من خیلی کمتر مریض میشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به بچم شیر خشک میدادم عزیزم هیچی نشده خداروشکر سالم سالمه بهت حق میدم منم همینطور بودم غصه نخور خواهر بعد همین بچه اونقدر زبون میریزه که این روزا رو فراموش میکنی بیخیال باش 

قربونت برم دقیقا هم دردیم تاپیک منو 

نمیخوام بیاین چشم روشنی دخترم 

رو بخون 

منم خیلی غصه خوردم واقعا دوستا راهنماییم کردن اروم شدم 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

شیر خشک نان بهش بده اصلا نگران هم نباش  شاید مادر ویتامین های خوب نتونه به بچه برسون اما شیر خشک همه ای ویتامین هارو داره دختر عمو های من شیر خشکی بودن الان بچه هم اودن خیلی هم سرحالن و پسر منم شیر خشکی بود

بابا شیرخشکایی که تقویتی دارن هم هستن دیگه گریه ندارم که ضعیفم نمیشه مگه عهد بوقه الان شیرخشکا از شی ...

چراازشیر مادر سالم تر؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

الان که شیرخشک ها غنی شده هستن. خیلی هم عالیه. انقدر اطرافیان به ما مامان ها عذاب وجدان میدن که اینجوری میشیم. من الان شیر خودمو میدم. بچم اگه تند تند گشنش شه همه میریزن سرم که شیرت بی خاصیته بچه رو سیر نمیکنه. میخوام‌شیرخشک بدم باز همه میریزن سرم که تا شیر داری شیر بده. خستم کردن 😥

به اینا فک نکن غذا خور شد به تغذیه اش برس.والا تو فامیل ما بچه هست شیر خشکی از بچه ی من که شیر مادر ...

همونو بگو،بچه شیرخشکه والا تپل تر میشه ،دیگه شیرتو نمیخوره غصه نخور،البته عزیزم بچه های خواهرم شیرمادرشو از ماه سوم تخورد خواهرم از یکی شنید او داروخونه رابط میفروشن آورد به سینه خودش زد با اون شیر داد،بچش تا دوسالگی قشنک خورد،ارزونم هس بخر ،رابط نوک سینه هس اسمش،امتحانش میرزه

الان که شیرخشک ها غنی شده هستن. خیلی هم عالیه. انقدر اطرافیان به ما مامان ها عذاب وجدان میدن که اینج ...

والا به جفت بچه هام شیر خودمو دادم،تو جفتشونم ریزش شدید مو و دندون درد آوردم،کاش همون شیر خشک میدادم،بچه بزرگ میشه،اینهمه غصه نخور،هنوز من کلی ویتامین خارجی هم میخوردم 

همونو بگو والاه🥴🥴

والا من با اینکه ۲۴ سالمه بدنم نابوده اصلا کشش ندارم باردارم بدتر شدم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...